• 瀏覽: 17,794
  • 回覆: 16
為了用 Time shift machine  function 一心不二 要 Toshiba. 荷包緊就量子點 系列 55Z770L 17萬5 千日元。鬆動啲就 mini LED 量子點 model 55z870M  26 萬3千日元.

東芝電視以經是大陸牌了

引用:
原帖由 pgo63164 於 2023-11-25 17:13 發表

東芝電視以經是大陸牌了
接收4 K 廣播電視節目好靚.

引用:
原帖由 pgo63164 於 2023-11-25 17:13 發表

東芝電視以經是大陸牌了
日本 只 生產 貴都飛起 的 大電視??  

引用:
原帖由 toylet 於 2023-11-25 21:15 發表

日本 只 生產 貴都飛起 的 大電視??  
佢哋生產電視事業公司名是 TVS REGZA 株式會社  並非大陸牌子.你練得贏佢 OLED 旗艦機 X9900 先算啦.

以火箭炮、平面電視時代計,柬芝嘅畫面,真係非常咁靚

引用:
原帖由 PMSHK 於 2023-11-26 12:31 發表

以火箭炮、平面電視時代計,柬芝嘅畫面,真係非常咁靚
十多年前再有全高清的高峰之作 55-X1,  隨後更有第一部出售的家用 4K  電視 55-X3

引用:
原帖由 木下優樹菜 於 26/11/2023 16:39 發表

十多年前再有全高清的高峰之作 55-X1,  隨後更有第一部出售的家用 4K  電視 55-X3
呢期嗰啲冇睇過了,踩咗兩個超級地雷:P記平面、聲寶LCD,兩部都係超級鋸齒王😡

引用:
原帖由 PMSHK 於 2023-11-26 18:59 發表

呢期嗰啲冇睇過了,踩咗兩個超級地雷:P記平面、聲寶LCD,兩部都係超級鋸齒王😡
之後佢更把兩個熱門應用發揚光大、就係唔使戴眼鏡睇嘅裸目3D  與自動把全日每個電視台 24 小時每一個節目都一 一錄下來 stand by 給你回看的 Time shift machine 功能.

東芝已經賣左俾海信

引用:
原帖由 木下優樹菜 於 26/11/2023 19:26 發表

之後佢更把兩個熱門應用發揚光大、就係唔使戴眼鏡睇嘅裸目3D  與自動把全日每個電視台 24 小時每一個節目都一 一錄下來 stand by 給你回看的 Time shift machine 功能.
咁可愛!?

引用:
原帖由 PMSHK 於 2023-11-26 18:59 發表

引用:

我唔係電視專家,我用緊韓國牌子,pan記與時代脫節,sony唔得咩?

引用:
原帖由 VegetaSuper 於 2023-11-27 11:45 發表

我唔係電視專家,我用緊韓國牌子,pan記與時代脫節,sony唔得咩?
Pan 記邊樣嘢與時代脫節, 佢有 HCX possession 同一群何李活調色專家加持.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]