• 瀏覽: 19,345
  • 回覆: 17
新居入伙,想買啲靚仔啲,但唔係好貴,除咗小米之外,有咩國產品牌靚啲

tcl囉,我一直都係覺得tcl好過小米,小米啲色太假

引用:
原帖由 奎雄 於 2023-11-13 15:03 發表

我小米 43,49,55,65,86吋都用過,又唔覺有咩問題窩

引用:
原帖由 自信的腳毛 於 2023-11-13 14:44 發表

新居入伙,想買啲靚仔啲,但唔係好貴,除咗小米之外,有咩國產品牌靚啲
國產電視市佔率90%,你想唔買都好難...

小米咪又係TCL代工

引用:
原帖由 奎雄 於 2023-11-13 15:03 發表

tcl?我都未用過,但見好多人都話d畫質幾好,但有無師兄用緊?

引用:
原帖由 前往大榴槤 於 2023-11-14 14:42 發表

tcl?我都未用過,但見好多人都話d畫質幾好,但有無師兄用緊?
我用緊c645,佢有幾種尺寸,大尺寸黎講唔貴,你預1萬樓下啦

我都有睇過tcl,見佢好多型號,大尺寸都係c645同p745抵玩

TCL勝在低價,令CP值提高,不過真係要求神拜佛唔好係保養期壞機,到時就知味道 -- 保養期後壞?掉咗換新好過!

引用:
原帖由 master151 於 2023-11-14 11:23 發表

小米咪又係TCL代工
硬件係,不過小米 aiot 生態圈,tcl 冇!另外小米電視 cpu/gpu/內存/儲存 ,較好或較多

引用:
原帖由 bluejays 於 2023-11-14 20:10 發表

TCL勝在低價,令CP值提高,不過真係要求神拜佛唔好係保養期壞機,到時就知味道 -- 保養期後壞?掉咗換新好過!
睇價錢啦!我呢個價錢買左4部,雖然香港冇保養,不過4部加埋平過香港買一部

引用:
原帖由 自信的腳毛 於 2023-11-14 16:31 發表

我都有睇過tcl,見佢好多型號,大尺寸都係c645同p745抵玩
上星期深之都買左,50C645 $3800,星期六買星期一送星期二裝。畫面幾好的。自已係淘寶買NB P6電視架98蚊。

一分錢 一分貨
自己執生
😄

引用:
原帖由 audia 於 2023-11-17 09:04 發表

一分錢 一分貨
自己執生
😄
咁平...用幾個月都抵玩啦...諗咁多...

引用:
原帖由 lhcdims 於 2023-11-13 15:39 發表

我小米 43,49,55,65,86吋都用過,又唔覺有咩問題窩
須要加機頂盒去便用嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]