• 瀏覽: 16,140
  • 回覆: 17
+4
有冇真實用家,諗緊買晤買,6999仲有一仟超市卷。有冇人用過tcl 個系統,開機會晤會load 好耐,同埋有冇得用廣東話輸入?

佢有得較快速開機的'

請問 55c845 6999 邊度買?

個價似係C835

小米出咗部miniled新機,65吋4千幾

引用:
原帖由 manman991 於 2023-10-25 21:17 發表

請問 55c845 6999 邊度買?
澳門vip 價

引用:
原帖由 李維斯23 於 2023-10-29 10:51 發表

澳門vip 價
限6件

請問tcl c755 qd-mini led 4k tv尼部如何

引用:
原帖由 肥佛 於 2023-10-25 09:27 發表

佢有得較快速開機的'
你用緊/用過咩 ?? 影影張相睇吓可以嗎 ? 唔好噏得就噏喎........磚家

今日終於安裝了,好滿意👍反應好快

引用:
原帖由 李維斯23 於 2023-11-8 17:44 發表

今日終於安裝了,好滿意👍反應好快
師兄,我今日都到貨,係尼個價錢來講,都滿意了

引用:
原帖由 貴族王子 於 2023-11-9 01:26 發表

師兄,我今日都到貨,係尼個價錢來講,都滿意了

正丫,我仲摸索緊,睇下有咩功能未用!用來睇Apple tv 杜比音好正😊

引用:
原帖由 李維斯23 於 2023-11-9 08:22 發表

正丫,我仲摸索緊,睇下有咩功能未用!用來睇Apple tv 杜比音好正😊
我不知道選買 TCLC845?還是選買panasonic 55MX950H?

引用:
原帖由 simon73 於 2023-11-9 08:53 發表

我不知道選買 TCLC845?還是選買panasonic 55MX950H?
我主要看性價比,我買呢個價6999,我覺得超值,夠光,功能又岩用。保用3年,用到3年到時又可以換8K電視。

引用:
原帖由 李維斯23 於 2023-11-9 08:22 發表

我睇Disney plus 都唔錯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]