• 瀏覽: 6,920
  • 回覆: 13
samsung qled 50 送sound bar.勁
加埋xbox 成打機影視組合。🥰🥰🥰

everthing happen must be a reason.
引用:
原帖由 panthercww 於 2023-8-3 14:55 發表

samsung qled 50 送sound bar.勁
加埋xbox 成打機影視組合。🥰🥰🥰

qn90b?

引用:
原帖由 動物投資者 於 2023-8-6 06:38 發表

qn90b?
👍👍👍

引用:
原帖由 panthercww 於 2023-8-6 10:17 發表

👍👍👍
而家買抵$7700都可以,但qn90C 好貴

引用:
原帖由 動物投資者 於 2023-8-6 11:22 發表

而家買抵$7700都可以,但qn90C 好貴
我買都好抵,9480送hws800b sound bar. 部電視可玩xbox game pass 串流遊戲。非常厲害,仲有藝術畫面當幅畫咁。

引用:
原帖由 panthercww 於 2023-8-6 14:55 發表

我買都好抵,9480送hws800b sound bar. 部電視可玩xbox game pass 串流遊戲。非常厲害,仲有藝術畫面當幅畫咁。
而家係$7700送埋S800 sound bar 呀

引用:
原帖由 panthercww 於 2023-8-6 14:55 發表

我三個月前買8300送S800 sound bar

引用:
原帖由 動物投資者 於 2023-8-6 15:34 發表

而家係$7700送埋S800 sound bar 呀
邊度???

引用:
原帖由 panthercww 於 2023-8-6 15:36 發表

邊度???
美x家,price

引用:
原帖由 動物投資者 於 2023-8-6 15:36 發表

我三個月前買8300送S800 sound bar
冇啦,豐澤冇得買。

引用:
原帖由 動物投資者 於 2023-8-6 15:37 發表

美x家,price
呢D唔會去買。我一早知,6000幾都有,咪搞。

引用:
原帖由 panthercww 於 2023-8-6 15:41 發表

呢D唔會去買。我一早知,6000幾都有,咪搞。
ok架,Samsung認可店

引用:

貴呀,差價可買部switch

引用:
原帖由 動物投資者 於 2023-8-6 16:12 發表

貴呀,差價可買部switch
冇所謂,越來越平,必定。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]