• 瀏覽: 3,025
  • 回覆: 10
+2
海信 最 cheap 嗰款40吋電視。(冇 google),買咗唔夠一個月。
拎個賽車腳掣時,被腳掣彈到角落就爆屏。只係 Mario Kart 玩具軚盤嗰D膠腳掣,咁輕都可以彈爆屏。
人生第一次買 40吋大電視(之前最大都係22吋),咁化學,有陰暗

附件

hs40bk.jpg(1.99 MB)

卡梅之手72號
窮鬼遊戲機:A8-7600 A88X ... 主打免費 GAME ...

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2022-12-4 22:48 ) 參與人數 4

1. 唔整,買過部大啲升級
2. 唔整,買 27吋電腦mon 希望冇咁易爛
3. $2500
4. $3500
5. 再貴都整
cheap 過我呢部?

表面 無裂 ??

引用:
原帖由 小卡梅 於 2022-11-24 22:57 發表
海信 最 cheap 嗰款40吋電視。(冇 google),買咗唔夠一個月。
拎個賽車腳掣時,被腳掣彈到角落就爆屏。只係 Mario Kart 玩具軚盤嗰D膠腳掣,咁輕都可以彈爆屏。
人生第一次買 40吋大電視(之前最大都係22吋),咁化學,有陰暗
黑起上黎都冇計

驚就剿下倉底,睇下有冇膽機

問過 淘信 ,太舊款冇零件整
買時都要千六蚊。
小米不是港行,幾平都唔博。
港行 如要買返40~48吋,不用 4k 不用 google ,唔知忡有冇可能二千蚊內有?

引用:
原帖由 小卡梅 於 2022-11-25 18:02 發表
買時都要千六蚊。
港行 如要買返40~48吋,不用 4k 不用 google ,唔知忡有冇可能二千蚊內有?
去SSP轉果圈剿下咯

引用:
原帖由 小卡梅 於 2022-11-25 18:02 發表
買時都要千六蚊。
全新創維40寸智能電視$1980⋯⋯價啱你

最後喺日式百貨買 創維 43TB2000 $1990+運費$100  平過深水埗。
怕再次撞爛,買咗個 NS pro controller ,  暫時唔敢再用賽車軚盤住。

引用:
原帖由 小卡梅 於 2022-11-24 22:57 發表
BANO

40吋海信, 唔好整囉
買部新嘅都係千零二千蚊

引用:
原帖由 豆沙餅 於 2022-11-27 17:45 發表
40吋海信, 唔好整囉
買部新嘅都係千零二千蚊
Agree x 2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]