• 瀏覽: 4,919
  • 回覆: 13
引用:
原帖由 kanolee 於 2022-10-17 12:37 發表
想搵套2.1喇叭,見有d幾百蚊就有,見過有d二三千蚊,
個價上落都幾大,應該點揀好?
呢啲問題答你唔到架wo. 睇你自己要求姐。有啲2-3千都唔夠買條喇叭線

睇餸食飯啦,睇下自己Budget,不過電腦喇叭都算襟用,可以買套兩三千蚊都可以用十年八載

奧海城湯利、Y記聲棍減到好平,可以一看

有啲細細支嘅,幾百蚊

有冇睇過Arena 7?佢都係2.1喇叭,可以用埋steelseries 佢個software 控制套喇叭嘅RGB, 用藍芽連落去都得

引用:
原帖由 thirdac 於 18/10/2022 18:46 發表
日本果隻山水牌(Sansui)好似幾出名
五十年前就係

引用:
原帖由 thirdac 於 18/10/2022 19:58 發表

咁依家有咩牌子好.?
唔知,但一定唔會係山水

引用:
原帖由 kanolee 於 19/10/2022 12:04 發表

你講緊個隻係唔係一條勁長,通常都係放係mon前面/下面既喇叭?
係一條,但唔係勁長,大概一呎咁上下,你去睇吓先囉,我覺得ok咖

引用:
原帖由 kanolee 於 2022-10-19 12:02 發表

佢地唔係做開電競耳機?而家玩埋喇叭啦?
都係近呢排先出,之前行電腦城先見到,試過覺得唔錯,我幾鍾意佢可以支援埋有咪既耳機,就算插住左個headset都可以轉做喇叭出聲,唔洗拔返條線出黎,呢兩樣野幾方便用開headset嘅我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]