• 瀏覽: 18,561
  • 回覆: 38
+6
各位大大知道嗎

梗係唔好用啦, 冇安卓認証, 裝外國APPS麻煩

但好抵用, 我都有一部50吋擺房

唔好用

因為只有水貨,無保障

用過小米2 & 小米65吋OLED 大師.
整體OK
以小米65吋OLED 大師為例, 畫質比LG C2 略差.    但是其他功能完勝. 以價錢差距, 算OK

謝謝各位

no

用過50同55吋都壞左,依家轉用Pan

引用:
原帖由 delaynomay 於 2022-10-10 22:15 發表
用過小米2 & 小米65吋OLED 大師.
整體OK
以小米65吋OLED 大師為例, 畫質比LG C2 略差.    但是其他功能完勝. 以價錢差距, 算OK
Ching 想問收香港電視有否問題? 是否一般追台就得? 開機要否先睇廣告?
另喺香港定淘寶買? 有否分別?
因我有小米盒子國際版, 所以睇Netflix, Youtube, Disney+ 呢D完全冇問題, 裝apk呢D亦非常方便, 很想知一般國內版可否收到香港電視。
先謝過。

請問是否要睇廣告?
如果要先睇廣告就一定唔買,反正平價電視有很多

引用:
原帖由 ultane 於 2022-10-11 13:09 發表

Ching 想問收香港電視有否問題? 是否一般追台就得? 開機要否先睇廣告?
另喺香港定淘寶買? 有否分別?
因我有小米盒子國際版, 所以睇Netflix, Youtube, Disney+ 呢D完全冇問題, 裝apk呢D亦非常方便, 很想知一般國內版可否收到香港電視。
先謝過。
而家D小米電視我就唔清楚有冇開機廣告,之前部小米2有,oled大師就冇。
收香港電視/安裝apk都冇問題.
不過要識得裝,之前2部小米都放左,買家回應安裝完全冇問題。
老實講,如果真係淘,建議買LG C2 ,而家使用滿意。唯一有小小糾結係 65吋換 55吋。
ps. 電視收香港台要好似要支援杜比音響先得。部分機未必

引用:
原帖由 木兆 於 2022-10-11 10:20 發表
用過50同55吋都壞左,依家轉用Pan
咪係, 係唔係貴, 但如壞都好X煩, 咁大部當垃圾掉
香港買電視又唔係貴, 何必買部大陸版無保

自己淘就仲衰, 到貨開箱爆MON都見唔少

引用:
原帖由 tony2319 於 2022-10-11 14:24 發表
請問是否要睇廣告?
如果要先睇廣告就一定唔買,反正平價電視有很多
係架, 唔係點解會咁平, 好多廣告的, 唔好搞啦

引用:
原帖由 delaynomay 於 2022-10-11 23:17 發表

而家D小米電視我就唔清楚有冇開機廣告,之前部小米2有,oled大師就冇。
收香港電視/安裝apk都冇問題.
不過要識得裝,之前2部小米都放左,買家回應安裝完全冇問題。
老實講,如果真係淘,建議買LG C2 ,而家使用滿意。唯一有小小糾結係 65吋換 55吋。
ps. 電視收香港台要好似要支援杜比音響先得。部分機未必有
唔該晒你。

no good

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]