• 瀏覽: 21,696
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
+4
想請敎一下大家,想買一個盒子,目的係想睇國內電視台例如央視等,最好香港有待買,謝謝!

隨便買個二手樂盒(約50-100),再裝個電視家3.0可以

引用:
原帖由 joelcs 於 2022-8-30 11:17 發表
隨便買個二手樂盒(約50-100),再裝個電視家3.0可以
謝謝🙏

引用:
原帖由 chris329 於 2022-8-30 11:23 發表

謝謝🙏
如果穩定一點建議買evpad或安博,當要不停找app或直播源真是很煩人的,我由海美迪很多很多年前玩這些盒,最後都是買了boss(但祇有兩年期看)到期後就買了evpad看了近3年我用來睇波

引用:
原帖由 blackkh 於 2022-8-30 14:38 發表

如果穩定一點建議買evpad或安博,當要不停找app或直播源真是很煩人的,我由海美迪很多很多年前玩這些盒,最後都是買了boss(但祇有兩年期看)到期後就買了evpad看了近3年我用來睇波
謝謝🙏 , 看來是買evpad 或安博比較穩定

淨看大陸電視台是完全冇難度的,用最低成本可以
不值得用7-800元去買個收費盒子看,浪費金錢

大陸電視台是每個免費電視app必備的

你要求只是看到大陸電視台咁低要求,不如買個空盒子去裝app,教埋你點樣終生自己去update,好方便簡單白痴的

仲可以裝埋啲電影app

PS: uptv 就是安博😂

唔駛15分鐘就有你想看的東西了…仲多左添🤣

引用:
原帖由 joelcs 於 2022-8-30 18:19 發表

你要求只是看到大陸電視台咁低要求,不如買個空盒子去裝app,教埋你點樣終生自己去update,好方便簡單白痴的

仲可以裝埋啲電影app

一係你就寫晒出嚟點樣搞,放幾張相又講啲唔講啲,講到買安博/evpad啲人好似好晒錢。

引用:
原帖由 decision123 於 2022-9-1 02:56 發表

一係你就寫晒出嚟點樣搞,放幾張相又講啲唔講啲,講到買安博/evpad啲人好似好晒錢。
https://www.youtube.com/watch?v=Sx5pMXtsvRU&t=72s

去睇下,就識啦

引用:
原帖由 joelcs 於 2022-8-30 18:19 發表

仲可以裝埋啲電影app

如果sony電視 google play 可以裝咩apps咁多嘢睇,uptv 搵唔到呢個

引用:

仲可以裝埋啲電影app

😅

引用:
原帖由 blackkh 於 2022-8-30 14:38 發表

Model & price?
please

引用:
原帖由 aycntt 於 2022-9-2 12:03 發表

Model & price?
please
我自己就用幾年前沒語音輸入evpad那款,我買時幾百元,現在全部有語音輸入,近千元,你去新高登一樓一智看一看,我用來看鷹蕉及四大聯賽,羽毛球及其他體育節目,是有分多鐘延遲,我唔賭波沒所謂,如果看足球買evpad好過安博,睇戲多可以選擇安博

引用:
原帖由 decision123 於 2022-9-1 02:56 發表

廢㗎~!比你睇兩日就睇唔到,跟住又叫你入錢買 app 呃鳩人,正正經經買個安博 EVpad 睇,貴買平用,講緊舖頭賣 900-1000 蚊,消費券都買到!

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-9-2 16:35 發表

廢㗎~!比你睇兩日就睇唔到,跟住又叫你入錢買 app 呃鳩人,正正經經買個安博 EVpad 睇,貴買平用,講緊舖頭賣 900-1000 蚊,消費券都買到!
好像鴨記那些盒子,幫你裝一年期的app,一年後呃人要升級俾錢才可以看,俾錢後又續一年😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]