• 瀏覽: 14,439
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
+2
一部43吋一部27吋27吋又當電腦芒用大家會5會房都擺43吋

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-26 08:57 發表
一部43吋一部27吋27吋又當電腦芒用大家會5會房都擺43吋
房放43寸,有乜咁出奇

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-26 08:57 發表
FRENCH dinner

我房有1部 75吋 ,1部55

引用:
原帖由 jelly 於 2022-8-26 10:06 發表

房放43寸,有乜咁出奇
通常D人房一係冇電視一係放32吋

引用:
原帖由 jelly 於 2022-8-26 10:06 發表

房放43寸,有乜咁出奇
對於做咗50 年廳長嘅樓主黎講係人生大事,佢住青槐樓公屋,一直都冇房瞓,做廳長,以前係咁樣擺電視

而家有自己房梗係要告之天下啦

另一部擺碌架床下格床尾

附件

20201012_8bcf7cf330790ac58a2cWFQSbkko1c0S.jpg(69.31 KB)

引用:
原帖由 cy1288 於 2022-8-26 11:52 發表
我房有1部 75吋 ,1部55
相比樓主嗰啲垃圾機.........大巫見小巫

引用:

房放43寸,有乜咁出奇
樓主講過買咗部 TCL Q10g 32吋,可惜呢系列機係 55 吋起步
其實樓主屋企搵部 Android TV 都冇

https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30716945&extra=&page=1

# 6 我啱啱買左32吋5200
暫時幾好

附件

TCL 32.png(156.84 KB)

TCL 32.png

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-26 15:45 發表

少見多怪

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-26 15:45 發表

井底之蛙,你跳番去井底啦,甘樣就全世界都係你最好了

我件議4部1 電視 2播波 3播AV 4打機。加3個手機1股票報價2足球比分3回短信  
同步使用

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2022-8-26 16:31 發表

對於做咗50 年廳長嘅樓主黎講係人生大事,佢住青槐樓公屋,一直都冇房瞓,做廳長,以前係咁樣擺電視

而家有自己房梗係要告之天下啦

另一部擺碌架床下格床尾
ching連佢住青槐樓都知?

引用:
原帖由 Longyip927 於 2022-8-26 18:32 發表

ching連佢住青槐樓都知?
之前佢 ( 其他 Acc ) po 啲相和四圍講自己身世,所以香討好多人都知佢個底

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2022-8-26 22:28 發表

之前佢 ( 其他 Acc ) po 啲相和四圍講自己身世,所以香討好多人都知佢個底

睡房要睇電視嘅話,43吋太細了,唔會想訓覺之前,仲要咪住對眼,去睇部細電視掛

電腦mon放翻喺打機嗰邊房啦,訓就去睡房,打機就去打機

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]