• 瀏覽: 3,912
  • 回覆: 11
首選Ht a9 好放位 但驚斷線
次選Bose 900 但得一個hdmi 冇in
三星q990b 有斷連問題 話8月批次會搞返好 但個樣真係樣衰
電視用緊a90j
好想知a9仲有冇斷線問題?
Sony soundbar 係咪每年會更新一代?

引用:
原帖由 hkopenf01 於 17/8/2022 05:25 發表
三星q990b 有斷連問題 話8月批次會搞返好 但個樣真係樣衰
電視用緊a90j

可以唔斷嘅

即係=冇,聽過淨棍,A9 四大金剛贏

斷唔斷就唔知,但認同樣衰,尤其是隻低音同後置

電視用緊a90j

A9 嘅最佳配搭

(我係)周邊器材、用實(lan)線,問題消失

相反,Sony 好多年先會更新、新一代,而家喺官網度,仲見到有數年前嘅產品

個人認為,如果買 Sony soundbar, A9係首選,當然亦尊重閣下選擇

以上、純屬個人意見

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-8-17 10:37 發表

可以唔斷嘅

即係=冇,聽過淨棍,A9 四大金剛贏

斷唔斷就唔知,但認同樣衰,尤其是隻低音同後置

電視用緊a90j

A9 嘅最佳配搭

(我係)周邊器材、用實(lan)線, ...
聽完你講 岩岩已經去訂左a9 澳門幣14200 送1000百佳卷

引用:
原帖由 hkopenf01 於 17/8/2022 19:39 發表

聽完你講 岩岩已經去訂左a9 澳門幣14200 送1000百佳卷
抵玩喎,葡幣低過港幣,香港賣緊萬五蚊港紙

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-8-17 19:46 發表

抵玩喎,葡幣低過港幣,香港賣緊萬五蚊港紙
岩岩比佢了了下再加多5200買埋個sw5 再送多1000蚊百佳 不過sw5要等好耐

引用:
原帖由 hkopenf01 於 17/8/2022 21:18 發表

岩岩比佢了了下再加多5200買埋個sw5 再送多1000蚊百佳 不過sw5要等好耐
以前,澳門啲電器、貴過香港咖喎⋯⋯
啱吖,買埋SW5, 套系統先完整,用住四支棍(幾時有?),等隻woofer到埋、駁好,又另一番感受👍
我嘅歷程係咁

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-8-17 21:37 發表

以前,澳門啲電器、貴過香港咖喎⋯⋯
啱吖,買埋SW5, 套系統先完整,用住四支棍(幾時有),等隻woofer到埋、駁好,又另一番感受👍
我嘅歷程係咁
唔知點解疫情後澳門電器(除電視)平過香港好多,可能係澳門政府補貼左中小企,中小企又良心。

我四月中訂,六月頭到四支棍,呢個月六號、隻低音先到咋

引用:
原帖由 hkopenf01 於 17/8/2022 21:43 發表

唔知點解疫情後澳門電器(除電視)平過香港好多,可能係澳門政府補貼左中小企,中小企又良心。
以前,澳門啲電器、貴香港差唔多10%嘛

引用:
原帖由 PMSHK 於 2022-8-17 21:46 發表
我四月中訂,六月頭到四支棍,呢個月六號、隻低音先到咋
A9過多5日到有啦 sw5 9月有批不過未必排到我。
師兄我係房間用 有apple tv  ps5 都係行有線 怕唔怕

引用:
原帖由 hkopenf01 於 18/8/2022 06:05 發表

A9過多5日到有啦 sw5 9月有批不過未必排到我。
師兄我係房間用 有apple tv  ps5 都係行有線 怕唔怕
唔怕,
如果可以,關咗電視機嘅WiFi, 
最好,有需要連網嘅,盡可能用lan線

引用:
原帖由 hkopenf01 於 17/8/2022 21:18 發表

講真吖,店小二唔撩你,你遲啲都會自動入閘,投奔慾海咖喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]