• 瀏覽: 29,960
  • 回覆: 32
+9
引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-14 08:27 發表
我啱啱買左32吋5200暫時幾好
你樓下 ching  講咗  TCL Q10g無32吋,我上網睇過 呢款機係 55 吋起步

好想知你其實買咗乜機 ? 抑或又係老作 ? 好心你啦 50 幾碎人仲咁 Ox膠

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2022-8-24 13:04 發表

佢係香討名人,電器達人,因擁有好多電器和知識豐富
佢同高齡老母兩個人住 300 呎公屋,竟然有 8 把風扇, 4 部電視,兩個雪櫃,一部分體一部移動冷氣

佢真係好識享受
仲要識食中南海煙

引用:
原帖由 Longyip927 於 2022-8-24 13:22 發表

仲要識食中南海煙
富貴人家

引用:
肥佛,可否提供邊處買呢部機 ? 謝謝

BTW : 如果真係有呢部機的話

引用:
你話買咗 TCL Q10g 32吋 $5200
點解問咗你咁多次都唔敢答邊度買和 po 實物圖片?
其實冇買或冇錢買唔係罪過.........面對現實啦

其實佢係咪回覆買咗一部32吋 型號5200,樓主標題只係問有冇師兄買咗TCL

TCL 32S5200 32" $1800
好多地方 都有啦

引用:
原帖由 regitxela 於 2022-8-31 20:41 發表
其實佢係咪回覆買咗一部32吋 型號5200,樓主標題只係問有冇師兄買咗TCL
睇帖子標題外亦要睇內容,樓主講咗

我想問有冇師兄用緊TCL Q10g電視機用後感覺如何?
佢如果唔係選擇性失明或冇睇內容,而亂柒咁回,係佢自己問題囉

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2022-9-1 17:19 發表

睇帖子標題外亦要睇內容,樓主講咗

我想問有冇師兄用緊TCL Q10g電視機用後感覺如何?
佢如果唔係選擇性失明或冇睇內容,而亂柒咁回,係佢自己問題囉
所以佢個意思係唔係話TCL Q10g幾好, 拍得住佢部TCL s5200 720p 電視

各位都知名人名句,其實,唔理佢、會否好啲呢?

引用:
原帖由 星際奇妙的火花 於 2022-8-13 22:03 發表
55吋,想知有冇香港c hing用緊和安裝問題,都想試下買內地機
用緊55吋吾錯  安裝意思指?

引用:
系咪系會展買?我系果度擺左檔賣24 32吋tcl

Tcl 啲價錢跌得好快

問得好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]