• 瀏覽: 5,966
  • 回覆: 8
睇咗SONY X85K, 三星Q60B, LG NANO77, TCL C636
主要睇電視,電影,間中打機和睇波
原先想買Q60B,但朋友話內存慢,PANEL又好快壞😅

索記色最準三叔就好似有時間制咁一過保就……………………TCL勝在平

搭單問一問
今日睇43三星q60a,佢介紹42 lg oled evo c2,如果呢2者比較呢

引用:
原帖由 kin0317 於 2022-8-13 17:49 發表
搭單問一問
今日睇43三星q60a,佢介紹42 lg oled evo c2,如果呢2者比較呢
兩個價錢已差好遠,OLED靚,但你怕唔怕有印,會唔會要就住嚟用(純個人意見,不喜勿插)😅🙏

引用:
原帖由 扭擰仔 於 2022-8-13 18:39 發表

兩個價錢已差好遠,OLED靚,但你怕唔怕有印,會唔會要就住嚟用(純個人意見,不喜勿插)😅🙏
oled靚即係lg靚過3星qled?
今日係深之x睇,三星6000,lg10000
用途應該睇串流平台同打電腦,ps5用,有印應該唔怕既
咁如果sony a90k呢
會點揀好

LG C2同級係QN90B,以spec嚟講C2贏晒,但睇實物鏡面勁反光,睇自己環境需要,我最後買左三星

sony,畫質/穩定性,一定最好

想找部  4k 43"
但要無 android

(要非智能機,自己有電視盒,這樣行得比較順吧)

應唔多吧

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-13 15:58 發表
索記色最準三叔就好似有時間制咁一過保就……………………TCL勝在平
你府上電視牆中邊一部係......索/三/T ?  ? 幾多吋 ?

附件

20190501_885e99f4553ff281b56dsEmNXbI14znu.jpg(68.53 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]