• 瀏覽: 7,412
  • 回覆: 5
+6
1299好鬼抵
可惜好多無貨
Cmhk 上台客戶會1599 粗用ok 送爤牙鍵盤套

附件

Screenshot_20220802-154307-617.png(393.81 KB)

Screenshot_20220802-154346-515.png(347.41 KB)

Screenshot_20220802-154234-847.png(346.73 KB)

有師兄報料又返貨啦,1288機會來了

附件

Screenshot_20220812-151322-143.png(302.38 KB)

Screenshot_20220812-151305-240.png(425.17 KB)

引用:
原帖由 free33sky 於 2022-8-7 10:04 發表
1299好鬼抵
可惜好多無貨
Cmhk 上台客戶會1599 粗用ok 送爤牙鍵盤套
我去癲宅入左貨。整體超值實用。 但係在多平協同配不上我的mate10手機。有冇師兄知道點搞?爬文麒麟970不支援有點失望。請問各位大大有冇解決方法我已升級咗EMUI12 都不成功。

用唔到多屏互動可惜些,唔係真絕配
你試下更新更新版試試
我本身都無,家人有,試過好正

下圖是我介紹朋友買,用完都讚

附件

IMG-20220824-WA0022.jpg(184.58 KB)

係唔係冇Google play?

引用:
原帖由 look9363 於 2022-8-29 08:20 發表

我去癲宅入左貨。整體超值實用。 但係在多平協同配不上我的mate10手機。有冇師兄知道點搞?爬文麒麟970不支援有點失望。請問各位大大有冇解決方法我已升級咗EMUI12 都不成功。
試下 升唔升到去 HarmonyOS  2.0
我matepad 11 HarmonyOS  2.0
係可和 5t 麒麟980 EMUI12 多屏協同

主題標籤 #huawei #華為
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]