• 瀏覽: 44,905
  • 回覆: 180
  • 追帖: 3
+33
幫老人家買咗50C635,琴日送機,今日安裝, 老人家開心使用中。

附件

mmexport1659708833040.jpg(244.61 KB)

咩價 ?

引用:
原帖由 好好睇唔到 於 2022-8-6 04:15 發表
咩價 ?
4880,冇嘢送,淨機!原本打算買上代C725,因覺得C635太貴,外邊價基本上都要6300左右,但無意之中搵到有4880,所以轉買C635。

引用:
原帖由 ck3062 於 2022-8-6 06:57 發表

4880,冇嘢送,淨機!原本打算買上代C725,因覺得C635太貴,外邊價基本上都要6300左右,但無意之中搵到有4880,所以轉買C635。
我有意入!!可以講邊度邊間嗎 我睇見都54Xx-59xx

引用:
原帖由 好好睇唔到 於 2022-8-6 07:00 發表

我有意入!!可以講邊度邊間嗎 我睇見都54Xx-59xx
百記網店,佢外邊標價6280,點入去見到系4880,搞到我以為佢標錯價!

附件

Screenshot_20220806_070928.jpg(71.72 KB)

Screenshot_20220806_070902.jpg(86.98 KB)

引用:
原帖由 ck3062 於 2022-8-6 07:10 發表

百記網店,佢外邊標價6280,點入去見到系4880,搞到我以為佢標錯價!
ok 唔該C兄🤟🤟🤟

引用:
原帖由 好好睇唔到 於 2022-8-6 07:11 發表

ok 唔該C兄🤟🤟🤟
不用客氣,師兄。我原來都沒有打算買TCL, 之前老人家部機系P 記32吋,而我自己都用P 記,都諗住買返P記,始終老人家用開會方便D 。老人家平時多數用USB 睇片,對音響方面有點要求,所以都系外邊睇了好多款日系機做對比。而因為安裝環境問題,機腳又是一個問題,搞到去睇陳列機時要現場度機腳尺吋!🤣

附件

IMG_20220730_170251.jpg(75.93 KB)

IMG_20220730_170535.jpg(87.37 KB)

IMG_20220730_165509.jpg(291.01 KB)

IMG_20220730_170332.jpg(93.55 KB)

IMG_20220730_165522.jpg(302.43 KB)

IMG_20220730_165831.jpg(416.21 KB)

IMG_20220730_170931.jpg(399.55 KB)

IMG_20220730_170221.jpg(104.81 KB)

IMG_20220730_165456.jpg(355.09 KB)

IMG_20220730_170949.jpg(624.26 KB)

你部TCL有冇則少少睇會有滲白問題

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-6 08:19 發表
你部TCL有冇則少少睇會有滲白問題
因為電視櫃原因,部電視機凹系係櫃內,兩邊都有板,留意唔到師兄所講的問題。

附件

IMG_20220806_124019.jpg(206.4 KB)

引用:
原帖由 ck3062 於 2022-8-6 12:40 發表

因為電視櫃原因,部電視機凹系係櫃內,兩邊都有板,留意唔到師兄所講的問題。
我部32吋就有少少了係呢到都有好多人講有呢個問題

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-6 13:30 發表

我部32吋就有少少了係呢到都有好多人講有呢個問題
不過應該問題不大吧,通常都系正面睇電視!

引用:
原帖由 ck3062 於 2022-8-6 06:57 發表

啱啱睇到轉左價錢$5680

引用:
原帖由 Jason388 於 2022-8-7 10:44 發表

啱啱睇到轉左價錢$5680
咁奇怪,有嘢送?

唔見有喎

引用:
原帖由 好好睇唔到 於 2022-8-6 07:11 發表

ok 唔該C兄🤟🤟🤟
師兄,買咗未?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]