• 瀏覽: 78,158
  • 回覆: 177
  • 追帖: 4
+11
我部 sony 仲未壞!都12年羅

Alright 

年頭買咗TCL C825, 個onkyo喇叭超正👍

TCL?? 

已經唔係廿幾年前,而家大陸做既電視無大問題

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-7-30 11:38 發表
TCL  品質 沒問題,任何電子野,都有機會壞
只要 屋企沒女主人 和  沒朋友會上來  

我自己情況
我八月都會買機  女主人  提示  P記 和 sony
試過和幾個朋友,上朋友屋企
女性朋友  見到TCL
問屋主  點解會買部大陸野
我相信 如果係 P記 和 sony  就唔會問點解
特立獨行,要有個人性格,係要用TCL又如何。只需要滿足自已個人使用需求及夠用就得,而不需要滿足別人。
朋友用P記和sony,又要跟從,只是冇主見冇性格表現。

屋企的電器點解要女人話事? 佢識得多d?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2022-7-31 19:36 發表
屋企的電器點解要女人話事? 佢識得多d?
如果不畀女人話事,後續日子將很難過……日哦夜哦……😄

引用:
原帖由 WitGame 於 2022-7-31 19:41 發表

教訓佢一鑊甘甘地。

如果是港女bitch當我無講過

其實小米都好似幾ok。不過要自己上淘寶,重要安排釘箱寄香港

引用:
原帖由 WitGame 於 2022-7-31 19:41 發表

錯一次噉就一世,短命廿年。

引用:
原帖由 WitGame 於 2022-7-31 19:30 發表

特立獨行,要有個人性格,係要用TCL又如何。只需要滿足自已個人使用需求及夠用就得,而不需要滿足別人。
朋友用P記和sony,又要跟從,只是冇主見冇性格表現。
你獨居 當然無問題啦
你有你個人性格 滿足自己
如果你有另一半,佢都會有佢個人性格
你喜歡國產,佢話要日產
你自己諗啦

家下電器野連中諧都冇需要買日本野,高諧ok

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-7-31 19:58 發表

你獨居 當然無問題啦
你有你個人性格 滿足自己
如果你有另一半,佢都會有佢個人性格
你喜歡國產,佢話要日產
你自己諗啦
你知唔知“”特立獨行“”是什么意思?你真有文化!特立獨行=獨居

多謝各師兄所俾意見,今天行了好多店,自己睇效果,尤其播 TV,及播高清片,最後我鎖定了海信 50U7A,行 ULED,四千頭,覺得有一定質素得來又吾貴,期待中!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]