• 瀏覽: 28,782
  • 回覆: 21
想買55吋mini led電視, 請問有什麼好建議?

樂聲

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-7-30 09:36 發表
樂聲
樂聲什麼型號是mini LED?

引用:
原帖由 ckw 於 2022-7-30 14:41 發表

樂聲什麼型號是mini LED?
咪亂聽,樂聲有條L mini LED電視咩

淘寶TCL Q10G
幾千有交易

引用:
原帖由 aj4577 於 2022-7-30 19:29 發表
淘寶TCL Q10G
幾千有易
有冇用過?

找到香港行貨TCL55C825約一萬左右,再研究下其他牌子,如三星,LG等等,Sony太貴唔諗了,TCL最平但唔知質素如何,有冇Ching用緊?

引用:
原帖由 封完再玩過 於 2022-7-30 19:48 發表

有冇用過?
55吋都係4千幾,輸哂都唔肉痛啦
youtube有好多test片睇,都唔差嘅

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-7-30 09:36 發表
樂聲
你府上有用緊 P 記 ? Which one ?

附件

20201012_8bcf7cf330790ac58a2cWFQSbkko1c0S.jpg(69.23 KB)

覺得而家買mini led 都係太貴,可以就等吓

當然急用無法

相對較平既可以選擇華為。

Q10G香港用有齊所有台,有聲有畫,但英文台無麗音及無字幕!google問題好易解決,3百幾蚊買個chromecast便可以了

引用:
原帖由 nelsonlau 於 2022-8-1 20:00 發表
Q10G香港用有齊所有台,有聲有畫,但英文台無麗音及無字幕!google問題好易解決,3百幾蚊買個chromecast便可以了
師兄係咪用緊?

引用:
原帖由 ckw 於 2022-7-30 07:57 發表
想買55吋mini led電視, 請問有什麼好建議?
做過功課,三星55吋行貨要2萬,LG及Sony祇有65吋以上,TCL最平,但聽講保養部有等於無,頭痕中.

引用:
原帖由 封完再玩過 於 2022-8-1 23:30 發表

師兄係咪用緊?
係呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]