• 瀏覽: 16,968
  • 回覆: 22
咩牌子都得 (LG samsung首選) 想問下通常幾錢左右? 有冇話邊到買平啲 上網見到有啲好平但係唔知係咪真

引用:
原帖由 fibi0086 於 2022-6-28 15:02 發表
咩牌子都得 (LG samsung首選) 想問下通常幾錢左右? 有冇話邊到買平啲 上網見到有啲好平但係唔知係咪真
睇你要咩質素啦,有平有貴

引用:
原帖由 fibi0086 於 2022-6-28 15:02 發表
你不如講下個筆值幾多錢……咁先可以比d建議過你

引用:
神級問題帖

引用:
原帖由 teddy2485 於 2022-6-28 18:15 發表

你不如講下個筆值幾多錢……咁先可以比d建議過你
想問下10000蚊左右有冇, 定係一定Over

引用:
原帖由 摀捽捽 於 2022-6-28 18:26 發表

55 寸一皮野樓下只可以買led ……oled 就要補多小小
咁P 記55HX900 就岩價(如果仲有貨)…..仲有五年保養

都要睇咩質素 我都搵緊 7千到萬幾都有

你要咩質素先? 8K電視由幾皮到幾十皮都有

引用:
原帖由 摀捽捽 於 2022-6-28 18:26 發表

不如你講吓想用部電視嚟睇咩多

TCL 55C725 $5,700.00 QLED、DA、DV、Onkyo調聲、Android TV,應有盡有。

唔同技術差幾倍呀

引用:
原帖由 kaka_shum 於 2022-6-29 17:36 發表
你要咩質素先? 8K電視由幾皮到幾十皮都有
我見會德豐有得抽8K 值$26000
https://www.clubwheelock.com/luckydraw

引用:
原帖由 anchan8 於 2022-6-30 10:47 發表

我見會德豐有得抽8K 值$26000
https://www.clubwheelock.com/luckydraw
我都去抽下先 搏一搏單車都變摩托

兩萬蚊一部電視有咩特別

如果只係屋企睇電視,大陸21年款機就得,要打頂級遊戲就要最新頂級機。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]