• 瀏覽: 33,861
  • 回覆: 35
  • 追帖: 3
+2
請問有冇人用緊? 想買43吋 43P735, 唔知好唔好用 

https://www.youtube.com/watch?v=ZpCysIfrI_Y進入香討影片區

Some Some = Handsome
我想買50吋c635喎,有冇師兄用緊正唔正

我用緊Tcl65寸,3個字,平靚正

43寸,價格差唔多,唔一定TCL,
55寸,就應該入TCl,
55C725, 快樂使用中,睇youtube 自動放4k片,好正

P735 有貨??

C 糸 用 QLED ,正

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-6-13 14:29 發表
P735 有貨??
43"上網見到有

我想換電視. 起店舖睇過P725, 色水比較灰暗.
店員推介東芝. 
吾知各位點睇?

P735  43"   已到貨
$3680 

引用:
原帖由 AL12345 於 2022-6-15 14:31 發表
店員推介東芝. 
吾知各位點睇?
點解唔買新出嘅P735?

引用:
原帖由 岑岑豬 於 2022-6-16 11:06 發表

點解唔買新出嘅P735?
當時店舖只有P725展示.  
師兄睇過P735?  覺得點?
啱啱見55p725 $36XX
應該清貨尾, 很心動

引用:
原帖由 AL12345 於 2022-6-16 18:37 發表

當時店舖只有P725展示.  
師兄睇過P735?  覺得點?
啱啱見55p725 $36XX
應該清貨尾, 很心動
我未去鋪頭睇過,只係去官網見到P735係新出

引用:
原帖由 AL12345 於 2022-6-15 14:31 發表
店員推介東芝. 
吾知各位點睇?
我之前去張無忌睇T記 50C725,個店員都係推海記同東記,但兩部機明顯音質同畫質都較遜一籌,東記直頭唔係 QLED,而且問過東記香港話而家已無做電視業務,保養成疑,所以最後都係揀番T記,雖然佢係三部中最貴。

啱啱買咗部50“c635,仲送抽濕機真抵玩

引用:
原帖由 ginpi 於 2022-6-18 15:49 發表
啱啱買咗部50“c635,仲送抽濕機真抵玩
係咪TCL C63?
可吾可以透露下, 邊度買? $?, 送邊隻抽濕機?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]