• 瀏覽: 27,816
  • 回覆: 33
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 fbd844b5c00179 於 2022-7-16 19:21 發表

原來如此,我之前用ticwatch e,最唔得係電量。
我用了T-Rex2 個幾星期,電量十足,做下運動幾好用。而家天氣咁鬼熱沖下凍水都不用除錶。
請問多唔多錶盤?

引用:
原帖由 知足常樂! 於 2022-7-16 20:00 發表

請問多唔多錶盤?
多呀!但用慣左好少成日轉。仲可以用自己相片做錶盤。

引用:
原帖由 fbd844b5c00179 於 2022-7-18 10:27 發表

多呀!但用慣左好少成日轉。仲可以用自己相片做錶盤。
thx

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2022-7-15 22:34 發表

以前果隻行android, 好多app download, 但用起上黎因錶面細, 好難用, 而手機輔助的使用t-rex 2比較多, 其實好多you tube 都有介紹, 打T-Rex 2成堆片出黎, 我都會睇完片先買。
用唔用到,  路線導航?
最近更新,apps多了我的路線,滙入了路線但發不到手錶

用唔用到匯入軌跡導航呢

引用:
原帖由 kong99 於 2022-7-26 17:23 發表
用唔用到匯入軌跡導航呢
手機apps 可 匯入軌跡 ,但發不到比手錶做導航

手錶新加咗 第三方 apps  可 做google 地圖 導航

每次去泳池游1000米,即20個塘,無一次係準,700又有,800又有,900又有,隻小米手環6就有計多50或100,

買咗嘅師兄可唔可以分享一下香港行貨用唔用到門卡功能(NFC),係咪真係閹割咗?呢隻錶國行價錢更貴(有NFC),奇怪。

引用:
原帖由 officecolor 於 2022-7-31 20:35 發表
每次去泳池游1000米,即20個塘,無一次係準,700又有,800又有,900又有,隻小米手環6就有計多50或100,
游水完全唔掂,我游2K,係得頭十個堂準,之後就亂呢,計少好多.

依家賣$1150就有交易,好吸引,但我想要個隻黑灰好似無大貨到,要等9月先返貨

引用:
原帖由 床下進擊的香蕉 於 2022-8-8 19:34 發表
依家賣$1150就有交易,好吸引,但我想要個隻黑灰好似無大貨到,要等9月先返貨
呢隻色豐澤獨家到9月

引用:
原帖由 officecolor 於 2022-8-10 20:22 發表

呢隻色豐澤獨家到9月
豐澤應該公價

引用:
原帖由 知足常樂! 於 2022-8-10 21:31 發表

豐澤應該公價

早幾日講完,消費券一派街即刻幾間鋪加曬價到$12xx,早1日問完先1150,即刻加左成舊水。

就係唔想去豐澤買原價,雖然個定價本身比海外平左。但係仲可以省多幾百,都係等到下個月先用消費券買

引用:
原帖由 0狼0 於 2022-8-5 23:45 發表

游水完全唔掂,我游2K,係得頭十個堂準,之後就亂呢,計少好多.
Amazfit 準確度是詬病
Amazfit 品牌出自 Zepp 公司,母公司是 Huami, Huami 是小米子公司。Amazfit 硬件軟件是 Huami 製造

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]