• 瀏覽: 7,713
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
+3
會係旗艦sp3000嗎?

似係se180嘅後繼機,依家180清緊貨尾加個sem4套餐出

引用:
原帖由 mimi0838 於 2022-5-11 17:05 發表
似係se180嘅後繼機,依家180清緊貨尾加個sem4套餐出
之前我收過料有新Akm4499ex嘅Dac準備大量出產,但級數未明似係少咗聲道嘅閹割版dac!Ak數吓手指都已經幾年未公佈新旗艦~同埋D風係話大陸代理傳出來!🤔

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-5-11 17:46 發表

之前我收過料有新Akm4499ex嘅Dac準備大量出產,但級數未明似係少咗聲道嘅閹割版dac!Ak數吓手指都已經幾年未公佈新旗艦~同埋D風係話大陸代理傳出來!🤔
自從2020年日本旭化成火災,差不多接近2年冇akm解碼晶片出產,相信AK嚟緊出嘅中高階機,以AKM新推出嘅晶片為賣點,其它創新都冇乜期望。
過去2~3年,看似韓/日dap冇乜太大突破,反而國磚嘅創新,調音,以至造工都進步很大,不過價$也拾級而上。

不是Kann Max?

引用:
原帖由 ip_csl 於 2022-5-11 18:49 發表
不是Kann Max?
你估中了,係Kann Max,不過看似冇乜特別,output 15vrms即係好勁?

4粒9038q2m
呢粒dac鼠尾又用、dap又用、台機又有用...
見國內產品用呢粒用到濫,隨處可見

M17 la 😩😌

唔係公佈旗艦機~空歡喜一場!😑😑

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-5-13 21:12 發表
唔係公佈旗艦機~空歡喜一場!😑😑
咁快知?!

引用:
原帖由 wykhku88 於 2022-5-13 21:40 發表

咁快知?!
樓上師兄係咁講~😅

仲有同campfire聯成耳機

引用:
原帖由 ip_csl 於 2022-5-14 13:09 發表
仲有同campfire聯成耳機
冇乜睇頭!完全冇吸引力😑

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-5-14 16:00 發表

冇乜睇頭!完全冇吸引力😑
試下才知.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]