• 瀏覽: 60,276
  • 回覆: 175
  • 追帖: 6
+12

淘寶落單到轉運倉再運到屋企前後剛好7天,電視5599人仔,有繁體介面及繁體字幕,安裝Netflix,Youtube。。。都睇到,其他要等有時間再試試,初步感覺超值。

引用:
原帖由 佛肥 於 2022-4-17 10:49 發表
有銷費券點解不在香港買香港買正苦送左3份2部俾你喎
香港未上市,加上價錢太貴啦買唔起
消費卷留月尾去Sony攞PS5用

正到冇人有,可能係全港第一部

引用:
原帖由 佛肥 於 2022-4-17 10:49 發表
有銷費券點解不在香港買香港買正苦送左3份2部俾你喎
行貨俾多一萬啦

請問接收電視一切正常嗎?可否PM淘寶連結同埋那一間集運可以送嚟香港?謝謝

好似x90j 仲好過呢部
睇知電講

引用:
原帖由 edbe 於 2022-4-17 15:35 發表
好似x90j 仲好過呢部
睇知電講
差得遠啦,分區控光同x95j一樣
呢部係接x95j個位,x95k已升至另一層次玩miniled囉

https://www.youtube.com/watch?v=6-VqvOx-eL4

5600 x 1.24 = 6944 + 300 運費,7300

7300 香港買 OLED 先 9000 

我就唔制啦!!!

引用:
原帖由 realmex5g 於 2022-4-17 10:42 發表

淘寶落單到轉運倉再運到屋企前後剛好7天,電視5599人仔,有繁體介面及繁體字幕,安裝Netflix,Youtube。。。都睇到,其他要等有時間再試試,初步感覺超值。
抵玩
比你搞到我又想換電視

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-4-17 20:40 發表
5600 x 1.24 = 6944 + 300 運費,7300

7300 香港買 OLED 先 9000 

我就唔制啦!!!
價同舊年都差唔多啦,唔係人人鐘意oled,會燒印
你講應該係B1  9千幾,C1萬鬆
價錢差距同舊年差不多
但今年90k升級接近上年部95j質數,確係抵玩喎

引用:
原帖由 aj4577 於 2022-4-17 21:17 發表

價同舊年都差唔多啦,唔係人人鐘意oled,會燒印
你講應該係B1  9千幾,C1萬鬆
價錢差距同舊年差不多
但今年90k升級接近上年部95j質數,確係抵玩喎
Sony OLED A9S 48 貨尾都係九仟幾。
樓主主力打機又 PS5,OLED 肯定無走雞
燒印你有無用過先

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-4-17 21:21 發表

Sony OLED A9S 48 貨尾都係九仟幾。
樓主主力打機又 PS5,OLED 肯定無走雞
燒印你有無用過先
人地部係55吋你講48"

燒印好多人試過
https://digital.discuss.com.hk/v ... p;extra=&page=1

'

請問運落來要打木架嗎?

用sony買日本制既型號都唔係貴好多,又有保養。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]