• 瀏覽: 14,406
  • 回覆: 53
  • 追帖: 3
+6
請問是否有分香港版,國際版?謝謝

引用:
原帖由 north 於 2022-1-6 08:31 PM 發表
請問是否有分香港版,國際版?謝謝
一樣,你看甚麼多,

引用:
原帖由 blackkh 於 2022-1-6 08:57 PM 發表

一樣,你看甚麼多,
謝回應,主要用來看戲

引用:
原帖由 north 於 2022-1-6 09:14 PM 發表

謝回應,主要用來看戲
看戲多可以買,但畫質一般

no 4K movies from UB9

引用:
原帖由 blackkh 於 2022-1-6 09:29 PM 發表

看戲多可以買,但畫質一般
謝回應,畫質一般,如是,請問有冇其他盒子更好?  我見安博算多人買

引用:
原帖由 syklab 於 2022-1-7 01:16 AM 發表
no 4K movies from UB9
謝回,有高清已可以了

引用:
原帖由 north 於 2022-1-7 07:04 AM 發表

謝回應,畫質一般,如是,請問有冇其他盒子更好?  我見安博算多人買
畫質360或evpad就好過安博,自己比較一下,boss都好,但祇能大約看兩年,evpad,安博,boss都用過

另外evpad要去市場裝有一個星際點播(星空點播)裡面粵配比較多,但畫質就比自己個點播差

7年前買第一部安博現還正常運作現共有三部安博。運作穩定,見意買安博

謝謝各位建議

引用:
原帖由 polo852 於 2022-1-7 10:55 發表
7年前買第一部安博現還正常運作現共有三部安博。運作穩定,見意買安博
運作穩定但串流暢唔暢順?

我部安博pro2 2020買,仲用得,但睇波嘅台窒得好厲害,睇籃球一啲都唔爽。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2022-1-8 12:29 PM 發表

運作穩定但串流暢唔暢順?

我部安博pro2 2020買,仲用得,但睇波嘅台窒得好厲害,睇籃球一啲都唔爽。
體育台應該有很多台播籃球,試轉其他台,我看波就有很多台俾我選,但我不是用安博,但我都用過一段短時間😁

唔好買,畫質好差

引用:
原帖由 blackkh 於 2022-1-7 08:12 AM 發表

畫質360或evpad就好過安博,自己比較一下,boss都好,但祇能大約看兩年,evpad,安博,boss都用過
Boss 已經唔ok,畫面同介面仲停留喺二代階段,反而近期試咗小雲都唔錯,畫面靚同介面ok, evpad 一直都用緊無投訴。 360我未試過比唔到commemt, 
安博除咗字號老之外,畫面真係無進步過,買前三思
仲有佢個遙控唔係數字的,屋企有老人家要小心

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]