• 瀏覽: 1,835
  • 回覆: 12

熱賣及精選
引用:
原帖由 JD1224 於 2021-9-17 08:39 PM 發表

請問你究竟想點?

想維修手提電腦屏幕

引用:
原帖由 JD1224 於 2021-9-19 06:55 PM 發表

想維修手提電腦屏幕
咁咪攞去整同俾錢囉。 又冇塊屏幕嘅相,又冇形容。就咁貼張手冊嘅相,都唔知你做乜。 去問碟仙或黃大仙都得㗎。

引用:
原帖由 krzys995x8 於 2021-9-20 09:57 AM 發表

咁咪攞去整同俾錢囉。 又冇塊屏幕嘅相,又冇形容。就咁貼張手冊嘅相,都唔知你做乜。 去問碟仙或黃大仙都得㗎。
問了20多間維修電腦店,都沒有得維修,付錢都沒有用,所以在這裡尋富士通手提電腦C2010屏幕

引用:
原帖由 JD1224 於 2021-9-20 12:16 PM 發表

問了20多間維修電腦店,都沒有得維修,付錢都沒有用,所以在這裡尋富士通手提電腦C2010屏幕
架機P4咁舊嘅機,新件基本上唔使諗。富士通市場佔有率又咁低(市場上數量少)。 真係要整嘅,就拆開佢睇下塊panel係乜廠乜型號,靠呢樣去搵。
咁舊嘅機,幾百都唔值,你願意使幾錢整? 重賞之下,必有勇夫喎。

引用:
原帖由 krzys995x8 於 2021-9-20 12:27 PM 發表

架機P4咁舊嘅機,新件基本上唔使諗。富士通市場佔有率又咁低(市場上數量少)。 真係要整嘅,就拆開佢睇下塊panel係乜廠乜型號,靠呢樣去搵。
咁舊嘅機,幾百都唔值,你願意使幾錢整? 重賞之下,必有勇夫喎。
P4咁舊,TB都未必有

呢塊型號可能啱樓主
就由呢條線索開始查啦

呢啲特殊案例同修補古董一樣,喺為情意結而修整,樓主可要考慮入啲2.5”PATA 硬碟

C2010多少錢

Pentium4 年代既機唔好再花時間攪啦, 上面師兄講既市佔率咁低, 係唔容易搵到零件整; 就算搵到都要訂又要貴仲隨時只係舊機拆既件, 有無暗病無人知

要番D資料既, 拆隻HDD出黎駁去其他機過番D 資料用就算罷啦

我諗呢個Model起碼超過十年以上.

引用:
原帖由 WILSONY 於 2021-9-23 07:38 PM 發表

我諗呢個Model起碼超過十年以上.
2002年出
係19年

引用:
原帖由 vawa 於 2021-10-7 10:52 PM 發表

2002年出
係19年
😱😱😱😱😱😱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]