• 瀏覽: 3,616
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
屋企人買了部P記43JX800電視機,為什麼不能用外置硬碟錄電視節目。求各位師兄賜教。

熱賣及精選
重新 format

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-9-9 05:06 PM 發表

重新 format
已經試過

2.5 冇另外插電未必夠力
要用3.5 or 手指

引用:
原帖由 loody 於 2021-9-9 05:56 PM 發表

2.5 冇另外插電未必夠力
要用3.5 or 手指
剛剛P記維修師傅來看過話這款電視機還未能錄影,要遲啲先至得,同時學你話齋要用3.5才能夠力。謝謝你之回覆

附件

capture_001.png(96.99 KB)

2021-9-10 09:48 AM

引用:
原帖由 yayawo_root 於 2021-9-10 09:48 AM 發表

#錄影功能須待日後軟件更新後方可使用

搵笨柒

引用:
原帖由 Michael0821 於 2021-9-9 04:15 PM 發表

屋企人買了部P記43JX800電視機,為什麼不能用外置硬碟錄電視節目。求各位師兄賜教。
樓主,你屋企人買呢部機時知唔知..........#錄影功能須待日後軟件更新後方可使用

引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-9-10 12:20 PM 發表

樓主,你屋企人買呢部機時知唔知..........#錄影功能須待日後軟件更新後方可使用
完全不知道,Sales冇講在家整極都整唔到。

安卓版不可能錄影的!!!我是用舊款所以沒有此問題

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-9-10 12:45 PM 發表

咁是否這款產品不能錄影📹

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-9-10 12:45 PM 發表

ching 係講 P 記 所有 Android TV 都唔可以錄影 ?

我用果款冇行android可以用2.5Hdd,不過唔可以同時推2部。

Panasonic 香港網站有列出
其實睇每間廠
Sony 日本本地可錄影
Sony 香港及中國版Android TV唔支援HDD錄影

引用:
原帖由 v369234 於 2021-9-10 06:42 PM 發表

Panasonic 香港網站有列出
其實睇每間廠
Sony 日本本地可錄影
Sony 香港及中國版Android TV唔支援HDD錄影
咁就買錯左,好多時屋企人鍾意錄電視節目

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]