• 瀏覽: 4,973
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
請問有無人一樣,火星及恒星直播都用不到?

附件

IMG-20210904-WA0001.jpeg(123.52 KB)

2021-9-4 12:48 AM

IMG-20210904-WA0003.jpeg(291.59 KB)

2021-9-4 12:48 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 joe2joe 於 2021-9-4 12:48 AM 發表

請問有無人一樣,火星及恒星直播都用不到?
現在正常番了!

試咗無問題,我用6p 金星直播

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-4 02:54 AM 發表

試咗無問題,我用6p 金星直播

12651033 12651034
個多鐘前是load不到火星,恆星,直播,點播,回看通通不能,現在就正常番😊我都send 咗ws問

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-9-4 02:58 AM 發表

個多鐘前是load不到火星,恆星,直播,點播,回看通通不能,現在就正常番😊我都send 咗ws問
呢排台灣嗰邊比較多問題,所以見有人報都自己睇吓有冇事,希望頂得住無事

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-9-4 02:58 AM 發表

現在用到了,師兄方便pm 客服wtsapp電話我嗎?

引用:
原帖由 joe2joe 於 2021-9-4 10:25 AM 發表

現在用到了,師兄方便pm 客服wtsapp電話我嗎?
其實你入盒子個客服就有,今早他們都有覆我問發生甚麼事,叫我cap圖給他,,我說差不多3點就正常番😊

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-9-4 10:53 AM 發表

其實你入盒子個客服就有,今早他們都有覆我問發生甚麼事,叫我cap圖給他,,我說差不多3點就正常番😊
個合子上的客戶全部5 work

引用:
原帖由 joe2joe 於 2021-9-4 01:51 PM 發表

可以去fb 找Evpad HK.
send message 比佢,會幫你跟進

引用:
原帖由 joe2joe 於 2021-9-4 01:51 PM 發表

用whatsapp 就叫用sms邀請對方加入,即是代表這號碼無開通whatsapp。用wechat 結果都一樣

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-4 01:51 PM 發表

可以去fb 找Evpad HK.
send message 比佢,會幫你跟進
謝謝,下次試下

今晚又死咗😣

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-9-5 10:33 PM 發表

今晚又死咗😣
我今晚無問題(6p)

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-5 11:39 PM 發表

我今晚無問題(6p)
死了一段短時間,最近都是這樣,我都cap了圖一死就出erro code個進度會停在-150

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-9-6 02:06 AM 發表

死了一段短時間,最近都是這樣,我都cap了圖一死就出erro code個進度會停在-150
可能你部機有問題,我之前用5s 都試過睇直播成日會停,最後攞返去代理換機就無事了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]