• 瀏覽: 4,984
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
想問問evpad 直播質素如何,例如馬拉台英超如何?

熱賣及精選
引用:
原帖由 國大代表 於 2021-9-12 11:29 PM 發表

evpad 6p睇Astro 3 好順
安博9 睇Astro 3 窒

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-13 12:29 AM 發表

evpad 6p睇Astro 3 好順
安博9 睇Astro 3 窒
師兄同時買了安博9 及 evpad 6p?

引用:
原帖由 honming 於 2021-9-13 10:39 AM 發表

師兄同時買了安博9 及 evpad 6p?
Yes. 我2部都有

引用:
原帖由 國大代表 於 2021-9-12 11:29 PM 發表

畫質evpad會好像安博

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-13 11:33 AM 發表

Yes. 我2部都有
有時間幫忙睇下

愛爾達體育台
有1 2 3
三個台
最近 2號台 好像有問題
想比較一下 那個盒 可睇到 全部 3個台
謝謝~~

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-13 11:33 AM 發表

Yes. 我2部都有
請問 evpad 6p多唔多港產片 (廣東話, 周星馳, 劉德華, 古天樂年代)? 質素係咪比安博好?

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2021-9-13 12:48 PM 發表

有時間幫忙睇下

愛爾達體育台
有1 2 3
三個台
最近 2號台 好像有問題
想比較一下 那個盒 可睇到 全部 3個台
謝謝~~
今晚試咗
安博/evpad 都睇到,順

引用:
原帖由 honming 於 2021-9-13 03:26 PM 發表

請問 evpad 6p多唔多港產片 (廣東話, 周星馳, 劉德華, 古天樂年代)? 質素係咪比安博好?
evpad 有埋星空點播,片同安博差唔多
質素上,evpad 有4k /藍光專區,但主要係新片多,所以我覺得evpad 畫質比安博好

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-13 11:51 PM 發表

evpad 有埋星空點播,片同安博差唔多
質素上,evpad 有4k /藍光專區,但主要係新片多,所以我覺得evpad 畫質比安博好
謝謝, {質素上,evpad 有4k /藍光專區,但主要係新片多},請問藍光專區有廣東話港產片嗎?

引用:
原帖由 honming 於 2021-9-14 10:49 AM 發表

謝謝, {質素上,evpad 有4k /藍光專區,但主要係新片多},請問藍光專區有廣東話港產片嗎?
4K 我睇過差唔多全部西片,只有葉問1-4係港產,有廣東話
藍光我睇過都係好少廣東話片
事實上港產片本身就唔多,如果有都係舊片多....

4K 藍光 壓縮片專區,聲無 7.1 ,名係 4K 藍光,4K 藍光要成 80 Mb 一秒

引用:
原帖由 treo 於 2021-9-13 11:49 PM 發表

今晚試咗
安博/evpad 都睇到,順
而家用Evpad 愛爾達1台 睇歐聯,好清又順

2 台都有

附件

IMG_20210915_024710.jpg(102.69 KB)

2021-9-15 02:47 AM

我睇開馬來西亞 Astrosport 1234

附件

IMG_20210915_030111.jpg(191.85 KB)

2021-9-15 03:05 AM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]