• 瀏覽: 2,718
  • 回覆: 18
買左部TCL C55. 其實係OK. (如果有師兄想要請PM 價錢)

想買部大D 65寸. 一萬左右. 有咩好介紹?

要營幕靚. THANKS>

熱賣及精選
引用:
原帖由 海邊強勁的主角 於 2021-7-22 12:25 PM 發表

買左部TCL C55. 其實係OK. (如果有師兄想要請PM 價錢)

3 部加埋做成嘅嘅 TVWall 有冇興趣 ?? 肯定超過 65 吋

優點 : 同一時間睇 3 個台

附件

20200113_316d2846c3bd7f4c3ce6bg6B2igMdpY1.jpg(69.51 KB)

2021-7-22 12:54 PM

引用:
原帖由 海邊強勁的主角 於 2021-7-22 12:25 PM 發表

Sharp 60 inch 4K UHD Android TV 4T-C60BK1X 相關情報 News - 香港格價網 Price.com.hk

Sharp 60 inch 4K UHD Android TV 4T-C60BK1X 價錢、規格及用家意見 - 香港格價網 Price.com.hk

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.

人才有用不好用,

奴才好用没有用.
海信U7A1111

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2021-7-23 12:16 PM 發表

海信U7A1111
海信算OK, 不過要預錢買多幾支control., 只保半年, 仲要幾百蚊支。

引用:
原帖由 明日海鮮 於 2021-7-23 03:41 PM 發表

海信算OK, 不過要預錢買多幾支control., 只保半年, 仲要幾百蚊支。
遙控應該有咁易壞

引用:

買電視要屏幕靚,一定要black panel,咁就唔會反光見到一大堆影,同埋靚嘅嘅電視4K panel睇普通數碼廣播都一樣咁清。我依家用緊三叔Q80r,就具備呢兩個條件。另一個韓國名牌睇數碼廣播就真係勁麻麻。

另外,OLED或full array就睇你對顏色有冇要求啦。

一萬依家可以買到很好嘅電視了吧

引用:

TCL有款65吋mini led 電視,唔知有無人用梗。

引用:
原帖由 az222 於 2021-7-26 08:56 PM 發表

TCL有款65吋mini led 電視,唔知有無人用梗。
係蘇寧見過標價差不多二萬一

引用:

家裡墻壁多長?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 pushbike 於 2021-7-24 08:21 AM 發表

買電視要屏幕靚,一定要black panel,咁就唔會反光見到一大堆影,同埋靚嘅嘅電視4K panel睇普通數碼廣播都一樣咁清。我依家用緊三叔Q80r,就具備呢兩個條件。另一個韓國名牌睇數碼廣播就真係勁麻麻。

另外,OLED或full array就睇你對顏色有冇要求啦。
師兄、如果Samaung 55” Q95T vs LG OLED 55” CX, 你會點選?

引用:
原帖由 KWBOY 於 2021-7-30 11:29 PM 發表

師兄、如果Samaung 55” Q95T vs LG OLED 55” CX, 你會點選?
比我一定揀Q95T。OLED如果畫面質素首選我只會揀Pan記,次選Sony,LG一定唔揀。但如果OLED要兼顧埋系統便利性同操作,就只揀買Sony,冇其他。

55" CX我係朋友屋企親眼睇過,睇普通數碼廣播我只可以用災難級去形容,除非師兄只會完全用來睇電影。

引用:
原帖由 KWBOY 於 2021-7-30 11:29 PM 發表

仲有果日我都有睇LG CX玩Switch,又係另一個災難級,我部Q80R一定贏晒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]