• 瀏覽: 11,046
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
只可買40吋  有乜推薦

熱賣及精選
樂聲

引用:
原帖由 kk612 於 2021-6-19 07:06 AM 發表

只可買40吋  有乜推薦
海信平靚正

其實你得果40寸。。。都冇乜選擇⋯⋯大牌子4k 只有P 記。。。一係就大陸牌子

愛祖國用國貨

40寸只有啲淘汰左嘅機型或二手貨,牌子已經唔重要

TCL 

2020款Panasonic  40HX700H
用系內高階OLED用影像晶片, VA屏幕
唔需要soundbar全面支援4K Netflix 高階聲畫Dolby Vision & Dolby Atoms 模式
電視節目可錄影,行貨5年保養

2021款Panasonic 40JX700H
用系內高階OLED用影像晶片, VA屏幕
支援Dolby Vision
Android 電視
電視節目可錄影,行貨5年保養

咦。。。禾頭先去Pana shop 睇佢話JX 可以入app 但斬左Atmos 及錄影喎

行安卓10就廢武功了

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-6-19 05:07 PM 發表

咦。。。禾頭先去Pana shop 睇佢話JX 可以入app 但斬左Atmos 及錄影喎
你成日走去睇,行動最實際,換機啦,買返sony 最穩陣,我前兩日淘咗部芝杜z9x ,支持雙層dv 開心享受中

引用:
原帖由 jelly 於 2021-6-19 08:06 PM 發表

你成日走去睇,行動最實際,換機啦,買返sony 最穩陣,我前兩日淘咗部芝杜z9x ,支持雙層dv 開心享受中
J 兄

1. 請問你個z9x 個version 係幾多? 我部可能要搵客服更新?🤔

2. 等緊65A90j 吖。。。。🤣

3. 咁可否比較下同一套片DV 係咪真係靚過HDR ?

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-6-19 09:05 PM 發表

J 兄

1. 請問你個z9x 個version 係幾多? 我部可能要搵客服更新?🤔

2. 等緊65A90j 吖。。。。🤣

3. 咁可否比較下同一套片DV 係咪真係靚過HDR ?
板本v6.3.2
好難比較,真系要兩台電視機一齊睇先得

引用:
原帖由 joelcs 於 2021-6-19 06:47 PM 發表

行安卓10就廢武功了
有乜誠意推介

40吋,LG夠用

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]