• 瀏覽: 2,271
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
上網睇左兩日, 加上宜家返工車程長左,戴住airpods pro真係會耳仔痛同唔係好舒服,今日收工就去先達買左 $2080行貨

用左一陣都ok,靚聲

熱賣及精選
我要like隻狗狗

先達竟然有行貨?

引用:
原帖由 ESEX 於 2021-6-8 07:47 AM 發表

先達竟然有行貨?
女人仔咩都唔識,係個it同事幫我訂的,佢話叫我keep單有壞起去銅鑼灣sony維修同10日如果有問題可以拎番去俾佢地

Very good. 恭喜樓主:好音好用. 一流享受。

引用:
原帖由 bunny0729 於 2021-6-11 05:31 PM 發表

Very good. 恭喜樓主:好音好用. 一流享受。
真心覺得好用 Chat function好用

引用:
原帖由 kawee 於 2021-6-7 10:56 PM 發表

我要like隻狗狗
我唔like 佢 佢今日偷食咗我半包嘉頓牛油卷

生活令到我們忘記時間,但時間吾可以令我們忘記生活...
                                               BY CHI LAM
引用:
原帖由 suffocation 於 2021-6-11 09:43 PM 發表

我買黑色 $2070 白色雖然靚但係太貴

引用:
原帖由 a-1 於 2021-6-11 08:31 PM 發表

真心覺得好用 Chat function好用
非常認同!
所以我都想擁有一對M4孖寶,
(至敗家,就是我)

引用:
原帖由 a-1 於 2021-6-11 08:32 PM 發表

我唔like 佢 佢今日偷食咗我半包嘉頓牛油卷
影片
餓成咁?
係咪無比嘢佢食?

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-6-12 01:56 PM 發表

餓成咁?
係咪無比嘢佢食?
唔會無野食 我地一向放長糧,係佢唔鐘意食狗糧

引用:
原帖由 a-1 於 2021-6-12 01:58 PM 發表

唔會無野食 我地一向放長糧,係佢唔鐘意食狗糧
噢!咁餵食

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
有無dl呢兩個app,artist connection同索尼精選hi-res音樂,聽下360音效

主題標籤 #airpods_pro
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]