• 瀏覽: 2,030
  • 回覆: 15
昨天取amp12 . 店主好人代裝. 仲有個very fit 皮套送. 港行就1498換購. 三頻好大提升. 尤其是高頻. 低頻質量好好多. 無咁小肥. 亦清晰好多, 少左味精. 唔換走寶

附件

amp 12 1.jpg(101.31 KB)

2021-6-5 10:46 AM

amp 12 1.jpg

amp 12 2.jpg(109.64 KB)

2021-6-5 10:46 AM

amp 12 2.jpg

熱賣及精選
個volume 制亦好緊了

又係ssp, 版自己換都好容易.

我都訂咗等寄貨~

聽 rock 吉他粒粒清晰,D鼓彈力十足。音埸都好正。爽快好

弓喜
有機會試下聲

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-6-5 02:53 PM 發表

弓喜
有機會試下聲
你又話無需要換dap

引用:
原帖由 ip_csl 於 2021-6-5 04:00 PM 發表

你又話無需要換dap
試和換兩樣嘢吧

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-6-5 04:56 PM 發表

試和換兩樣嘢吧
只怕你試完跌錢

引用:
原帖由 ip_csl 於 2021-6-5 05:02 PM 發表

只怕你試完跌錢
新出試過不太喜歡
今次有嘢換咗才想試
我是試到清楚肯定才會買
不會像師兄咁衝得

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-6-6 10:28 AM 發表

新出試過不太喜歡
今次有嘢換咗才想試
我是試到清楚肯定才會買
不會像師兄咁衝得
Amp 12連機有得試?但始終插尾不會再入,現在等 n6ii 鈦版

引用:
原帖由 ip_csl 於 2021-6-6 10:57 AM 發表

Amp 12連機有得試?但始終插尾不會再入,現在等 n6ii 鈦版
應該不會入
我不太喜歡換來換去

等降價再買,等埋fiio m17一齊買

等得黎, 到時又會有新野姐

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2021-6-5 11:53 AM 發表

我都訂咗等寄貨~
喜歡宜家把聲多D. 聽快速吉他好爽又好力

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]