• 瀏覽: 3,325
  • 回覆: 6
本身用Samsung buds pro,各方面都好好,無論聽歌,打機低延遲,仲要穩定度高,係好多斷線黑點例如香港過中環站係無斷過,試過其他耳機(Jabra,sennheiser)係會狂斷,仲要2邊都可以單獨使用,不過衰在個耳膠,會令到耳仔皮膚敏感,試過換過幾隻耳膠,一係帶得唔舒服,一係就帶到用完拎耳機放入盒度,個耳膠仲塞住左耳仔,所以依家又要搵過耳機,求師兄們推介

附件

16226975280121925900459242032087.jpg(131.25 KB)

2021-6-3 01:20 PM

熱賣及精選
Nuarl N10 Plus

Sony WF-1000XM4

LIBRATONE Air+ 2

呢幾隻都有興趣

引用:
原帖由 Felix__x 於 2021-6-3 01:20 PM 發表

本身用Samsung buds pro,各方面都好好,無論聽歌,打機低延遲,仲要穩定度高,係好多斷線黑點例如香港過中環站係無斷過,試過其他耳機(Jabra,sennheiser)係會狂斷,仲要2邊都可以單獨使用,不過衰在個耳膠,會令到耳仔皮膚敏感,試過換過幾隻耳膠,一係帶得唔舒服,一係就帶到用完拎耳機放入盒度,個耳膠仲塞住左耳仔,所以依家又要搵過耳機,求師兄們推介
緊係b&w pi7

引用:
原帖由 terrywong25 於 2021-6-4 10:24 AM 發表

緊係b&w pi7
謝謝師兄,聽講呢隻續航能力麻麻,而且3千幾隻藍牙,太貴了

Master & Dynamic MW08 主動降噪真無線耳機
呢隻都有啲興趣

引用:
原帖由 Felix__x 於 2021-6-4 12:40 PM 發表

謝謝師兄,聽講呢隻續航能力麻麻,而且3千幾隻藍牙,太貴了
一分錢一分貨,試過你就知,係籃牙耳機裡面,暫時真係最靚聲。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2021-6-4 02:22 PM 發表

一分錢一分貨,試過你就知,係籃牙耳機裡面,暫時真係最靚聲。
多謝師兄意見🙇‍♂️

主題標籤 #耳機
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]