• 瀏覽: 4,361
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
同埋佢地好似又分八代七代, 香港版, 國際版, 又咩5Max 咁
爬過文好似安博冇bein, eVPAD 有, 但歐國好似唔係bein 播

咁邊個好d

熱賣及精選
引用:
原帖由 makchj 於 2021-5-25 08:51 AM 發表

同埋佢地好似又分八代七代, 香港版, 國際版, 又咩5Max 咁
爬過文好似安博冇bein, eVPAD 有, 但歐國好似唔係bein 播

咁邊個好d
看體育就evpad多,如不用聲控(貴很多),買部早一代幾百元就可以,內容一樣,但看戲與電影就安博

EVPAd d 台會唔會好lag

我自己用開d bein 源, 睇一輪就會lag

就係想睇下安博 EVPAD 會唔會順d

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-5-25 10:55 AM 發表

看體育就evpad多,如不用聲控(貴很多),買部早一代幾百元就可以,內容一樣,但看戲與電影就安博
上一代係咪EVPAD Plus?

引用:
原帖由 makchj 於 2021-5-25 11:25 AM 發表

我自己用開d bein 源, 睇一輪就會lag

就係想睇下安博 EVPAD 會唔會順d
因為evpad(我用緊)亦幫人買過安博,比對兩者就evpad多體育台,其實看沒不一定是bein(我用evpad很多時都有lag問題)但我不是用bein看,有馬拉台,越南台,台灣台有時日本及韓國台都有播,我多數用馬拉或台灣台看,越南台未轉sky時就延遲最少😂

引用:
原帖由 makchj 於 2021-5-25 11:55 AM 發表

上一代係咪EVPAD Plus?
我用3plus在一智買8xx用了近兩年😂

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-5-25 11:59 AM 發表

我用3plus在一智買8xx用了近兩年😂
Ching邊度係一智?

引用:
原帖由 makchj 於 2021-5-25 12:01 PM 發表

Ching邊度係一智?
新高登一樓,你在google搜尋一智就有那裡有很多這些盒子賣,自己選,但不要選博視,因為其是有限期,2,3年就block上一代看不到,我有兩部一代就是如此!

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-5-25 12:05 PM 發表

新高登一樓,你在google搜尋一智就有那裡有很多這些盒子賣,自己選,但不要選博視,因為其是有限期,2,3年就block上一代看不到,我有兩部一代就是如此!
謝謝大哥, 到時請教你邊d 台灣越南台睇波

另外, 如果買安博8 睇西甲要的話, 有冇台睇到?

引用:
原帖由 makchj 於 2021-5-25 02:22 PM 發表

另外, 如果買安博8 睇西甲要的話, 有冇台睇到?
如果有astro(馬拉)應該可以看到西甲😏

引用:
原帖由 blackkh 於 2021-5-25 03:10 PM 發表

如果有astro(馬拉)應該可以看到西甲😏
可能都係買安博算, 我上易播個facebook, 十個post 9個都係睇圓卷同hang 機, 又話個remote 冇反應

引用:
原帖由 makchj 於 2021-5-25 03:24 PM 發表

可能都係買安博算, 我上易播個facebook, 十個post 9個都係睇圓卷同hang 機, 又話個remote 冇反應
自己選擇,我就沒問題!😃

到4強,決賽……你就睇(被)唔到ga la

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]