• 瀏覽: 7,340
  • 回覆: 38
  • 追帖: 2
SA700金機 + Elysium 配code 51 
🙇🏻‍♂️

熱賣及精選
引用:
原帖由 hinhin89 於 2021-4-6 03:07 PM 發表

SA700金機 + Elysium 配code 51 
🙇🏻‍♂️
有冇試聽過岩唔岩自己?

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
試過幾唔錯。人聲、高中頻細節清楚,金機音場闊,暖聲

用5皮 budget 點會買 sa700 gold 

本末倒置
耳機線仲貴過source

你覺得sa700金版夠力推elysium?

5萬可以再upgrade

指定要 Elysium, SA700不用考慮了.

墨菊 + 大馬士革配原廠線 足夠了~~
之前問過右店大馬士革配PW1980組合優惠價$29xxx
條1980啱聽可keep, 唔啱聽放出去又值幾K幫補下

引用:
原帖由 kimlo0816 於 2021-4-7 01:23 AM 發表

墨菊 + 大馬士革配原廠線 足夠了~~
之前問過右店大馬士革配PW1980組合優惠價$29xxx
條1980啱聽可keep, 唔啱聽放出去又值幾K幫補下
有無可能?大馬版剛剛才返貨.

五萬港紙其實唔多,未夠我買條冷凍線!

引用:
原帖由 f1kon 於 2021-4-7 12:52 PM 發表

5萬已經係我成年人工

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 f1kon 於 2021-4-7 12:52 PM 發表

刀唔同玩法

引用:

香討呢度D會員個個都有幾層樓揸手,5皮嘢呢D散紙跌都跌咗,閣下仲好意思提?

百貨百客,索六萬都有買家。五千一條線我都要諗清楚,五萬就吾史諗買吾起。個位ching可能有幾間舖王係手,700大股東💰

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]