• 瀏覽: 4,084
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
我2016年買咗個安博2代,直至一個月前都重睇到,冇問題,但最近就成日自己restart又睇唔到live, UB影視都唔係好睇到。係唔係氣數已盡😅如果仲有得救請指點。如果要更換一部新嘅盒子,有冇好介紹性價比高嘅?本人喜歡看歐美和港產片🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 DINGE 於 2021-2-13 11:39 PM 發表

我2016年買咗個安博2代,直至一個月前都重睇到,冇問題,但最近就成日自己restart又睇唔到live, UB影視都唔係好睇到。係唔係氣數已盡😅如果仲有得救請指點。如果要更換一部新嘅盒子,有冇好介紹性價比高嘅?本人喜歡看歐美和港產片🙏🏻🙏🏻
我都成年未開過機,我主要用嚟去旅行時睇香港電視;啱啱開機睇過,UBlive等重裝後,基本上都全正常,我只係試睇咗大步走同愛美麗狂想曲,都無問題!

引用:
原帖由 DINGE 於 2021-2-13 11:39 PM 發表

我已經掉左,上月換了 安博8pro, 超流暢,真高清4K。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-2-14 07:33 PM 發表

點真法?

回覆 引用 TOP

引用:

HKE360用過返唔到轉頭,以前用過 magic tv box ,Letv box ,小米box

beeline. gt1 mini

引用:

youtube 有教人 upgrade 去到七代, 小弟成功,繼續享受中

引用:

可能同2月5號安博台灣伺服器畀警察封艇有關!

引用:
原帖由 得把口 於 2021-2-14 10:09 AM 發表

我都成年未開過機,我主要用嚟去旅行時睇香港電視;啱啱開機睇過,UBlive等重裝後,基本上都全正常,我只係試睇咗大步走同愛美麗狂想曲,都無問題!
🙏🏻需要upgrade /update 嗎?

引用:
原帖由 c9c9_2007 於 2021-2-15 01:12 AM 發表

youtube 有教人 upgrade 去到七代, 小弟成功,繼續享受中
等我去搵下條片先!多謝提點🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宙斯王子 於 2021-2-14 11:55 PM 發表

HKE360用過返唔到轉頭,以前用過 magic tv box ,Letv box ,小米box
我好多年前有個小米,但非常唔好用,換咗個安博,覺得非常之好,但最近就成日睇唔到😔 想請問HKE360大概幾多錢?同安博盒子嘅比較如何?🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-2-14 07:33 PM 發表

等我嘗試update 如果無效或者就換安搏8pro

引用:
原帖由 得把口 於 2021-2-15 03:39 PM 發表

可能同2月5號安博台灣伺服器畀警察封艇有關!
Oh, 都好有可能,因為我記得一月嘅時候仲睇到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kauqi1207 於 2021-2-15 12:20 AM 發表

beeline. gt1 mini
你意思係Beelink ? 🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DINGE 於 2021-2-15 07:50 PM 發表

等我嘗試update 如果無效或者就換安搏8pro
冇效架,有效我都唔換啦,擺明佢更新左唔比你用 舊機,基本上睇下停下。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]