• 瀏覽: 4,240
  • 回覆: 14
43吋智能電視有咩好介紹?5000左右

熱賣及精選
引用:
原帖由 tony1298 於 2021-1-27 05:50 PM 發表

Sony x8000h

引用:
原帖由 tony1298 於 2021-1-27 05:50 PM 發表

Panasonic 43gx800h, 兩日前安裝,開心使用中

引用:

最近Hisense熱銷,我買了部Hisense55”又有soundbar 送,但看不夠幾日就有問題,HDMI輸出不到音訊,soundbar 又沒有聲。

引用:
原帖由 pccw3000 於 2021-2-2 04:41 PM 發表

最近Hisense熱銷,我買了部Hisense55”又有soundbar 送,但看不夠幾日就有問題,HDMI輸出不到音訊,soundbar 又沒有聲。
是否有駁電視盒(Now TV, 有線電視,網絡播放盒)。

如有試下電視盒唔好插 HDMI(係唔插 HDMI,淨關電源無用),再重新開電視同 Soundbar試下得唔得。

引用:
原帖由 kaiiak 於 2021-1-30 11:28 PM 發表

Panasonic 43gx800h, 兩日前安裝,開心使用中
請問邊度買?幾錢?
問過幾間話停左產,前排問pan啦shop,要訂報$5500

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2021-2-11 11:56 PM 發表

請問邊度買?幾錢?
HKTVmall 有小量現貨HKD 5500 ,price 可能平D.
2020 43GX600/43GX800/49GX800都係呢3部,43冇新款,50HX700H係2020款。

引用:
原帖由 v369234 於 2021-2-12 01:07 AM 發表

HKTVmall 有小量現貨HKD 5500 ,price 可能平D.
2020 43GX600/43GX800/49GX800都係呢3部,43冇新款,50HX700H係2020款。
明白明白!
只係覺得2019年款,上年問4千尾,而家仲要貴左幾舊,感覺有啲唔抵

香趕買電視65吋起跳喇 

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2021-2-11 11:56 PM 發表

請問邊度買?幾錢?
X原電器 $5080, 包送同安裝
佢送貨同安裝係分開
安排送貨都好快,我星期四晚打去,可以星期六送到,之後個星期四(可能區區唔同)就有師傅黎裝,當時得屋企人喺屋,師傅都幾有交帶

引用:
原帖由 kaiiak 於 2021-2-13 10:40 AM 發表

佢送貨同安裝係分開
安排送貨都好快,我星期四晚打去,可以星期六送到,之後個星期四(可能區區唔同)就有師傅黎裝,當時得屋企人喺屋,師傅都幾有交帶
收到,唔該報料

搭單一問,各位買左P記43Gx800H各位師兄,如何係Netflix搜尋打文戲名,吾該

引用:
原帖由 ming11963 於 2021-2-13 04:29 PM 發表

搭單一問,各位買左P記43Gx800H各位師兄,如何係Netflix搜尋打文戲名,吾該
https://youtu.be/eIcqb8v0cBA
https://youtu.be/JupbIwcaTu4

引用:
原帖由 kaiiak 於 2021-2-13 10:40 AM 發表

佢送貨同安裝係分開
剛剛中X買左$5080,等收貨
多謝報料

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]