• 瀏覽: 48,069
  • 回覆: 213
  • 追帖: 8
一直用緊iplay20加年咭
非常滿意合用,
平時睇漫畫上網睇片打機(小遊戲)都好ok
跟住見有iplay30 pro已想買來送比朋友,但當時未有國際版
到iplay30 pro有國際版又出部iplay40,
終於又等到iplay40有國際版
今日終於到手

人仔1064
仲送,,,,

未有sim咭在手,,,,

店家送既藍牙鍵盤

送既薄套,哩款買都要幾草

有興趣既朋友可討論一下

熱賣及精選
引用:
原帖由 charleswong 於 2021-1-21 12:02 PM 發表

一直用緊iplay20加年咭
非常滿意合用,
平時睇漫畫上網睇片打機(小遊戲)都好ok
跟住見有iplay30 pro已想買來送比朋友,但當時未有國際版
到iplay30 pro有國際版又出部iplay40,
終於又等到iplay40有國際版
今日終於到手

人仔1064
仲送,,,,

...
早幾個月都有留意20pro同M40, 估唔到咁快出到iplay40,樓主,平板好用嗎?

引用:
原帖由 billy2366 於 2021-1-21 07:27 PM 發表

早幾個月都有留意20pro同M40, 估唔到咁快出到iplay40,樓主,平板好用嗎?
iplay40睇落好過M40,

薄D,輕D,mon好D,,,

引用:
原帖由 charleswong 於 2021-1-21 09:35 PM 發表

iplay40睇落好過M40,

薄D,輕D,mon好D,,,

我也用了差不多一星期星期
優點:
1. 平, 約hk$12xx就有8+128g。
2. 行android 10。
3. 輕身475克。
4. 粒T618國產cpu=高通s835和s730g, 正常使用冇問題。
5. 贈品全齊, 不用再花錢買玻璃貼機套等。
缺點:
1. 它號稱2k顯示屏, 其實最多用到1080p, 因為睇you tube去唔到2k。
2. 上代有7000電, 今代40只有6000電, 用電去得好快, 可能為了輕身,犧牲了電量。
結論:
賣價千二蚊多d的平板, 它巳經是無敵。
我也非常支持cube, 他行的策略, 行大眾化價錢,賣清手上的便有新品上市, 一年推三款。

一買反黎已有google?

引用:
原帖由 XYZFUN 於 2021-1-22 12:33 AM 發表

一買反黎已有google?
係呀,哩個係國際版,有google架喇,官方版來,唔使自己攪,出左一星期到

有冇link?

引用:
原帖由 swu 於 2021-1-22 07:56 AM 發表

有冇link?
國內兩有購物網站都有
國際版大部份都揀大灣區發貨果幾間
幫親邊間就自己揀

一千蚊抵玩。

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-1-22 09:18 AM 發表

一千蚊抵玩。
最抵係佢重要係4G機,插張sim上網打電話,whatsapp,FB都玩到,,,

上星期經過SSP,都見有iPLAY40, 標價$1699,齋機,乜配件都冇得送

引用:
原帖由 matthew1999 於 2021-1-22 11:39 AM 發表

上星期經過SSP,都見有iPLAY40, 標價$1699,齋機,乜配件都冇得送
咁都要賺錢既,,
重要幫你做保養呢,
不過我都已好多年冇在香港買電話/平板了,好彩又冇咩事

i brought iplay40 yesterday, waiting to come to HK, 1079 RMB same souvenir

曾有雞車: SOLAR 2000 (24") ;
被偷雞車 : TRINX RB, 千奇唔好買, 又唔好踩, GTA,MARTINI好好多
現有雞車 :  雜嘜JOE車, 我都唔知MUG牌子
引用:
原帖由 onizukasensei 於 2021-1-22 12:28 發表

i brought iplay40 yesterday, waiting to come to HK, 1079 RMB same souvenir
我剛訂,加埋筆直送香港,信用卡付款,1466港元

引用:
原帖由 charleswong 於 2021-1-22 11:49 發表

咁都要賺錢既,,
重要幫你做保養呢,
不過我都已好多年冇在香港買電話/平板了,好彩又冇咩事
高登1599剩機

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]