• 瀏覽: 11,941
  • 回覆: 202
  • 追帖: 6
Netflix 依家算主流,多人用,如果可以靚啲,應該係吸引嘅

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2021-1-13 12:17 PM 發表

Netflix 依家算主流,多人用,如果可以靚啲,應該係吸引嘅
買碟睇啦,netfiex 都系壓縮過

引用:
原帖由 jelly 於 2021-1-13 01:04 PM 發表

買碟睇啦,netfiex 都系壓縮過
就係唔想買碟啊

回覆 引用 TOP

咁學小弟用media player 睇喇......💪

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-1-13 01:13 PM 發表

師兄用緊邊架?

回覆 引用 TOP

淘寶芝杜Z9x 可叫掌櫃配三腳插......💪

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-1-13 01:31 PM 發表

我都有Z9X但係睇NETFLIX都係用返電視APP, 感覺唔係差好多, 唔洗下下開多部機

睇藍VIU就真係要用Z9X睇, 用電視APP又彈APP個畫面又爛

引用:
原帖由 1234QWER 於 2021-1-13 01:36 PM 發表

我都有Z9X但係睇NETFLIX都係用返電視APP, 感覺唔係差好多, 唔洗下下開多部機

睇藍VIU就真係要用Z9X睇, 用電視APP又彈APP個畫面又爛
師兄識貨吓......掌櫃仲教裝埋個電視家2 ......收哂所有大陸台及電影台......不過小弟都少睇......主力都係用來睇4k片多

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-1-13 01:40 PM 發表

師兄識貨吓......掌櫃仲教裝埋個電視家2 ......收哂所有大陸台及電影台......不過小弟都少睇......主力都係用來睇4k片多
我RIP左好多碟儲落NAS, 有時D 舊DVD得720P, 經Z9X upscale左加埋強制開DV, 係靚好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-1-13 01:31 PM 發表

貴野嚟

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-1-13 01:13 PM 發表

8k 哥吾睇iso 既戲架,不過我都系用media Player 睇戲

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2021-1-13 01:57 PM 發表

貴野嚟
買egreat a5 啦,我用緊呢隻

引用:
原帖由 jelly 於 2021-1-13 02:05 PM 發表

8k 哥吾睇iso 既戲架,不過我都系用media Player 睇戲
我都無講過

引用:

部機系咪支援dv架,我上網啲人話,吾系全支援

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2021-1-13 02:07 PM 發表

我都無講過
你吾買碟,download 既戲你又啱,你用media Player 把鬼咩,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]