• 瀏覽: 17,877
  • 回覆: 285
  • 追帖: 5
6650 已包改機做香港區,包送貨,包上門座台安裝

很多師兄問我 65吋幾錢,我真係唔知架,因為我只買咗一部,65吋暫時未有能力買,不過 55吋我已經很滿定,我之前用 sony x7000d 行貨都四年,扣咗超市禮卷都要七千幾蚊,而且只是入門機。
現在買 80T 水貨 只要比 六千幾,雖然冇行貨保養,但近十年換過四部電視都未試過要維修,可能我好彩吧。

講番部80T,我鐘意佢十億色彩,色準,無邊框,可以駁 藍芽 headphone ,夜晚睇波,打機,追劇,睇戲都非常正。
雖然 full array 8x 只有 48個分區,但我之前部 sony 只有一片一個區咋,所以已經好滿足,始終只比咗六千幾蚊,收貨啦

引用:
原帖由 steven2k 於 2021-1-6 04:25 PM 發表

6650 已包改機做香港區,包送貨,包上門座台安裝
半圓??

回覆 引用 TOP

到了

引用:
原帖由 steven2k 於 2021-1-6 04:54 PM 發表

到了
恭喜師兄有新玩具

正喎,咁大

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-1-6 05:02 PM 發表

正喎,咁大
唔大啦,55吋係基本野,cp值高
夠位買65吋仲好

回覆 引用 TOP

師兄,邊度買?唔方便PM,真係抵

引用:
原帖由 barney1976 於 2021-1-6 05:34 PM 發表

師兄,邊度買?唔方便PM,真係抵
已 PM 你

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2021-1-6 04:59 PM 發表

恭喜師兄有新玩具
冇得頂 fully array QLED 真係靚色彩。

零光點,零死點,顏色無得彈

PM me where to brought it, thanks!

引用:
原帖由 steven2k 於 2021-1-6 05:57 PM 發表

冇得頂 fully array QLED 真係靚色彩。
開燈睇,我覺得qled靚過oled
不過熄燈就黑位好差,我用緊55q700t

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 steven2k 於 2021-1-6 05:59 PM 發表

零光點,零死點,顏色無得彈
Samsung 仲要qled,啲色真係無得彈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 六一居士 於 2021-1-6 06:04 PM 發表

PM me where to brought it, thanks!
已 pm

師兄請問65 吋要幾錢?......🙇🏻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]