• 瀏覽: 79,016
  • 回覆: 446
  • 追帖: 6
師兄可以pm店名嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Versions730ii 於 2021-5-13 12:32 PM 發表

水貨之前6600, 最近加到8180, 我最終買左行貨Samsung 55Q80T, 行貨11480銀聯減500再送1500超市劵即9480, 行水相差千零蚊, 行貨有4年保送掛牆架連安裝, 款尾清貨.
有人問我但無法進行回覆功能,致ahwong, 我行貨80T係旺角百老匯買的

引用:
原帖由 versions730 於 2021-5-14 09:31 AM 發表

有人問我但無法進行回覆功能,致ahwong, 我行貨80T係旺角百老匯買的
今天收貨

附件

4A264FE4-1D1F-48C5-9D4E-5F5621BD6C78.jpeg(283.52 KB)

2021-5-15 11:16 AM

生意好 加左價喇😂

3星,3年即壞

Thanks

重複DEL

引用:
原帖由 versions730 於 2021-5-15 11:16 AM 發表

今天收貨
旺角百老匯送咁多贈品俾你?

引用:
原帖由 Versions730ii 於 2021-5-13 12:32 PM 發表

水貨之前6600, 最近加到8180, 我最終買左行貨Samsung 55Q80T, 行貨11480銀聯減500再送1500超市劵即9480, 行水相差千零蚊, 行貨有4年保送掛牆架連安裝, 款尾清貨.
的確抵

引用:
原帖由 cheungliu941 於 2021-5-18 06:20 PM 發表

旺角百老匯送咁多贈品俾你?
Yes, 送原裝三星掛牆架連安裝,Monster sound bar, HDMI cable, 天線一條,螢幕清潔套裝,電影”讀心判變”戲票2張, 口罩一盒、飲品一支、餅店coupon$100, optical cable一條.

引用:
原帖由 versions730 於 2021-5-19 02:23 AM 發表

Yes, 送原裝三星掛牆架連安裝,Monster sound bar, HDMI cable, 天線一條,螢幕清潔套裝,電影”讀心判變”戲票2張, 口罩一盒、飲品一支、餅店coupon$100, optical cable一條.
仲有可以三選一禮品,我選擇左韓國護膚mask一盒四個

引用:
原帖由 versions730 於 2021-5-19 02:25 AM 發表

仲有可以三選一禮品,我選擇左韓國護膚mask一盒四個
仲有Targus四位拖板一個連2usb位

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]