• 瀏覽: 12,827
  • 回覆: 104
  • 追帖: 5

全黑畫面左邊有光,右邊冇光。大家覺得正常嗎?

買左幾耐 早買就搵商店代追代理

第一張相,還可以接受,第二/三張就差,繼續同信興講有問題,睇電影明顯嗎?

引用:
原帖由 佛肥 於 2021-1-4 12:40 PM 發表

買左幾耐 早買就搵商店代追代理
上星期唔夠一星期就上報給經銷商(compumark),然後叫我打電話給信興,上週四師傅上門,話冇咩大問題,就叫我簽名,佢趕住走左。

引用:
原帖由 v369234 於 2021-1-4 12:43 PM 發表

第一張相,還可以接受,第二/三張就差,繼續同信興講有問題,睇電影明顯嗎?
睇電影比較明顯,熒幕左邊光好多。

回覆 引用 TOP

咁明顯漏光都叫正常?十四天內包換條款何在?要搵消委會投訴了!

IPS 漏光,panel 無壞唔滿意都吹佢唔脹!!!

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2021-1-4 01:01 PM 發表

咁明顯漏光都叫正常?十四天內包換條款何在?要搵消委會投訴了!
睇來信興唔想換機

引用:
原帖由 foowilll 於 2021-1-4 01:02 PM 發表

睇來信興唔想換機
怎可能要客人硬食次貨?你再打去信興搵個可以話事高級職員投訴啦!

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2021-1-4 01:05 PM 發表

怎可能要客人硬食次貨?你再打去信興搵個可以話事高級職員投訴啦!
早知繼續用索尼😫

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-1-4 01:02 PM 發表

IPS 漏光,panel 無壞唔滿意都吹佢唔脹!!!
我只係知道熒幕一半有光,一半冇。ips係咩,我唔識。😣

之前見信興專賣店D職員都好似hea住做咁...

900H係高階機都係甘,原本都想買,甘睇都係買58寸700H低玩算數

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2021-1-4 01:09 PM 發表

之前見信興專賣店D職員都好似hea住做咁...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2021-1-4 01:39 PM 發表

900H係高階機都係甘,原本都想買,甘睇都係買58寸700H低玩算數
原本係覺得佢有五年保養先買,買入唔夠一個禮拜就已經有問題

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]