• 瀏覽: 8,164
  • 回覆: 22
sony 電視出名靚色又自然 原本想買sony 55“ oled 電視
但百老滙個sales極力推薦lg
話sony塊mon都係lg出嘅 又話lg support到ps5 sony未support到 又讚到lg個遙控好正成隻mouse咁
Sales講嘅野真唔真?有無lg 或Sony oled 電視嘅用家分享下?

安全感對我來說 從來都是太奢侈的感受

熱賣及精選
百記sales不嬲都係咁,LG傭高嘛。你話新款sony電視都唔support 自家遊戲機都講得出就知幾流

睇下想要乜, 同埋自己對眼, SONY顏色相對柔和D, LG會SHARP D, 如果以介面USER FRIENDLY黎計, LG係做得好D, 而佢講既唔SUPPORT PS5, 應該係4K 120 fps, sony 而家既OLED電視都係唔SUPPORT, 得4K LED既9000H同埋2部8K LED係SUPPORT 

PS5 係邊個出  會support唔到?!

直接落去睇,叫sales兩部都set做普通mode,相信自己眼睛來決定

A B比較係最直接和有效的方法。

引用:
原帖由 woaimi 於 2020-12-28 01:24 AM 發表

sony 電視出名靚色又自然 原本想買sony 55“ oled 電視
但百老滙個sales極力推薦lg
話sony塊mon都係lg出嘅 又話lg support到ps5 sony未support到 又讚到lg個遙控好正成隻mouse咁
Sales講嘅野真唔真?有無lg 或Sony oled 電視嘅用家分享下?
你同佢講 EN30200, 301489, RED, EMC, IEC60825 丫嘛

😁LG OLED睇片打機一流!
千其唔好長期睇財經新聞台電視節目...好易有燒印!

引用:
原帖由 lshgpo 於 2020-12-28 09:05 PM 發表

A B比較係最直接和有效的方法。
我自己就比較緊Sony A8H同LG嘅CX

安全感對我來說 從來都是太奢侈的感受

引用:
原帖由 woaimi 於 2020-12-29 10:27 AM 發表

師兄比較之後有結果嗎?

早幾日去睇OLED,sales 都係極力推介LG ,一樣係話個遙控方便好似用緊mouse 咁,同話sony 無HDMI2.1。

引用:
原帖由 tiger1942 於 2020-12-28 01:52 PM 發表

PS5 係邊個出  會support唔到?!
唔係點sell 你買下年新 oled 電視

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-12-29 09:26 AM 發表

😁LG OLED睇片打機一流!
千其唔好長期睇財經新聞台電視節目...好易有燒印!
呢樣係真,oled 電視死症

引用:
原帖由 woaimi 於 2020-12-29 10:27 AM 發表

一定 Lg cx win

LG oled直係贏晒
畫面,速度
S無得比!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]