• 瀏覽: 2,530
  • 回覆: 9
[隱藏]
見到$2788又4K及smart tv好抵,想換電視,國內此品牌聽聞唔錯


回覆 引用 TOP

熱賣及精選
舊型號,幫人清死貨,系統用酷開(安卓版本太低)


回覆 引用 TOP

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
[隱藏]
-


附件

20191227_005429.jpg(148.36 KB)

2020-11-29 11:55 PM

20191227_005429.jpg

回覆 引用 TOP

我部50吋睇電視唔對咀,買前諗清楚啦。唔知你呢款係咪有同樣問題。


提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-30 10:22 發表


買機頂盒
咁好搞笑啫,又要買多舊嘢,仲要廢咗部機的功能!雖然我都有機頂盒,哈哈。



部電視得兩個HDMI,一個比咗無線盒子,另一個比咗任天堂,無位啦!

唔通又要買多個HDMI盒!



回覆 引用 TOP

我有部前年買的海信, 初頭諗住駁光纖再出喇叭, 買咗幾條光纖線都吾得, 又試下駁紅白線, 但之前就買咗幾個光纖轉紅白線, 都吾得. 打電話去維修部, 安排師父上黎睇, 但個師父係大陸人, 剩識普通話. 講黎講去都話我部擴音機的光纖同電視的吾匹配, 叫佢攞個海信有光纖喇叭上嚟試, 死都吾肯. 最後話張我個CASE轉交大陸工程部. 過咗幾個月都吾回, 打去CS, 跟住又接咗去海信工程部, 又係講普通話. 又係話吾匹配.

乜光纖呢家嘢係新科技黎咩, 咁簡單的嘢就話吾匹配. 又吾肯攞個光纖喇叭上黎試.

呢間公司的維修真係差, 維條人員都吾識講廣東話. 响香港開公司, 仲要搵大陸人做維修, 都好離地.



[隱藏]
引用:
原帖由 marcolcp 於 2020-12-1 01:38 PM 發表

我有部前年買的海信, 初頭諗住駁光纖再出喇叭, 買咗幾條光纖線都吾得, 又試下駁紅白線, 但之前就買咗幾個光纖轉紅白線, 都吾得. 打電話去維修部, 安排師父上黎睇, 但個師父係大陸人, 剩識普通話. 講黎講去都話我部擴音機的光纖同電視的吾匹配, 叫佢攞個海信有光纖喇叭上嚟試, 死都吾肯. 最後話張我個CASE轉交大陸工程部. 過咗幾個月都吾回, 打去CS, 跟住又接咗去海信工程部, 又係講普通話 ...
大陸野不嬲都咁架啦,只係價錢贏人地咁解



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]