• 瀏覽: 1,979
  • 回覆: 19
買左個二手mytv super盒仔,打開要輸入賬戶同密碼。冇賬戶睇唔到免費台。係咪要俾錢買賬戶先可以睇免費台?有冇師兄知道?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
上網 註冊新帳號

引用:
原帖由 明日奇魚 於 2020-10-15 05:12 PM 發表

上網 註冊新帳號
我試過啦。但係上網只可以登記網頁版同應用程式版帳戶。哩兩個版都唔可以登錄個盒🥱好閉翳

引用:
原帖由 tarzan_chou 於 2020-10-15 05:46 PM 發表

我試過啦。但係上網只可以登記網頁版同應用程式版帳戶。哩兩個版都唔可以登錄個盒🥱好閉翳
當電視盒裝app囉!
如果裝到app的話。
PS,賣嗰個真叻叻豬,剩餘冇價值垃圾都俾佢刮到龍!👍👍

引用:
原帖由 starwise 於 2020-10-16 12:23 AM 發表

當電視盒裝app囉!
如果裝到app的話。
PS,賣嗰個真叻叻豬,剩餘冇價值垃圾都俾佢刮到龍!👍👍
裝鬼裝馬咩,個垃圾盒卡到死,遙控點擊又有延遲。又唔知點root。穩唔到帳戶來用拆鬼左佢

回覆 引用 TOP

建議你搵番個賣家睇吓有冇用番佢個賬戶。佢賣咗部機俾你,個賬戶應該都冇用㗎喇。

引用:
原帖由 bluejays 於 2020-10-16 12:31 AM 發表

建議你搵番個賣家睇吓有冇用番佢個賬戶。佢賣咗部機俾你,個賬戶應該都冇用㗎喇。
你都話個帳戶都冇用㗎喇!

引用:
原帖由 半夜不眠OL 於 2020-10-16 09:52 AM 發表

你執番嚟 唔係買 呢啲都有二手? 冇帳戶有咩用!
我都覺,當時以為直接可以用,睇免費台,點Q知冇賬戶比我

引用:
原帖由 starwise 於 2020-10-16 08:11 發表

你都話個帳戶都冇用㗎喇!
你個case 證明咗網頁版和盒仔版個id 不能通用,如果係正確,咁佢冇咗個盒,即係冇得用,咁叫佢俾番個id 你咁就唔駛攬炒囉。

引用:
原帖由 bluejays 於 2020-10-16 03:50 PM 發表

你個case 證明咗網頁版和盒仔版個id 不能通用,如果係正確,咁佢冇咗個盒,即係冇得用,咁叫佢俾番個id 你咁就唔駛攬炒囉。
佢部機應該都係綑綁返黎嘅!
部機無本生利,就係帳戶過期失效先放機俾水·魚掠埋尾水,仲邊有戶口?佢就攬咗水嘞!炒車就係接手嗰個。

二手買返黎使唔使一兩舊?係就⋯發⋯達⋯啦!⋯⋯

回覆 引用 TOP

樓主搵到賣家, 賣家都唔會放帳戶同密碼出黎, 帳戶入面有問邊個收錢嘅資料.............MyTV Super 入面好多收費項目................

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tarzan_chou 於 2020-10-16 11:00 AM 發表

我都覺,當時以為直接可以用,睇免費台,點Q知冇賬戶比我
睇免費台,即係81-85,使乜盒?

引用:
原帖由 starwise 於 2020-10-16 07:02 PM 發表

應該係有上網但收唔到電視訊號。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starwise 於 2020-10-16 19:02 發表

有回看近日節目的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]