• 瀏覽: 1,053
  • 回覆: 12
創維/TCL/海信/東芝
價錢差唔多,邊隻好呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 h_a_n_g 於 2020-9-29 11:07 PM 發表

價錢差唔多,邊隻好呢?
無謂為,一樣都係貼牌機

引用:
原帖由 h_a_n_g 於 2020-9-29 11:07 PM 發表

價錢差唔多,邊隻好呢?
千祈唔好買東芝,之前買過部40L3650H,成日都出唔到字幕同間中兩秒黑畫面,而家部機已經打咗柴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-29 23:20 發表

無謂為,一樣都係貼牌機
除左

philips / LG (full HD)
Panasonic (1366 x 768)

2011年買的Sharp 24LE330壞背光。幾經努力,終於買左部philips 24PFD5022,現時極少數全高清24吋機型!抵
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=29394354

真正歐洲設計,自家優質介面!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
渣豐田 toyota / 凌志 Lexus 重過新生!
引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-29 11:20 PM 發表

無謂為,一樣都係貼牌機
agree x 2 ...... 是 Q 但買部,壞左再換

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-10-1 10:43 AM 發表

除左

philips / LG (full HD)
Panasonic (1366 x 768)

2011年買的Sharp 24LE330壞背光。幾經努力,終於買左部philips 24PFD5022,現時極少數全高清24吋機型!抵
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=29394354

真正歐洲設計,自家優質介面! ...
好似唔錯喎, $1449 係咪3年全保?

回覆 引用 TOP

點解唔買大少少,24寸真係得2呎距離睇先啱。

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-10-1 18:11 發表

可能同我一樣,個櫃限制左部機的size

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
渣豐田 toyota / 凌志 Lexus 重過新生!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-10-1 06:11 PM 發表

係呀, 主要睡房用, 個櫃限制左, 舊果部都係24吋, 所以大細無乜所謂

兩千幾都55啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 h_a_n_g 於 2020-10-2 12:09 PM 發表

係呀, 主要睡房用, 個櫃限制左, 舊果部都係24吋, 所以大細無乜所謂
咁我覺得最緊要係可視角度,最好喺現場睇過實物。

回覆 引用 TOP

Topcon pro 香港牌子, 都有  24吋 Android TV

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]