• 瀏覽: 2,444
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
想買部55吋TV、6-7千、求介紹

熱賣及精選
引用:
原帖由 v369234 於 2020-9-28 05:06 PM 發表

https://www.panasonic.hk/chinese/products/audio-visual/tv/led-idtv/th-58hx700h.aspx
睇吓先,thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 v369234 於 2020-9-28 05:06 PM 發表

https://www.panasonic.hk/chinese/products/audio-visual/tv/led-idtv/th-58hx700h.aspx
我都睇中呢款

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"
引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2020-10-5 02:12 PM 發表

我都睇中呢款
C兄買咗?

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2020-10-5 02:12 PM 發表

我都睇中呢款
唔打機🎮一定夠晒用,Panasonic 啲色曬電影🎬好正

引用:
原帖由 V8Li886699 於 2020-10-5 02:38 PM 發表

C兄買咗?

存緊錢

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-10-5 03:26 PM 發表

唔打機🎮一定夠晒用,Panasonic 啲色曬電影🎬好正
Samsung 55" TU7000 Crystal UHD 4K (2020)靚唔靚過Panasonic?

panasonic tv ips panel 留意四角透光

引用:
原帖由 V8Li886699 於 2020-10-5 03:37 PM 發表

Samsung 55" TU7000 Crystal UHD 4K (2020)靚唔靚過Panasonic?
好難比較samsung比Panasonic 色彩艷麗好多,⼀第一觀一定靚好多,但Panasonic 色彩柔和,會襟睇好多,點睇戲人會鍾意Panasonic 多啲。打機就唔同,要睇返你用嚟做咩多

引用:
原帖由 hoishui 於 2020-10-5 05:02 PM 發表

panasonic tv ips panel 留意四角透光
開燈睇正常唔覺眼

回覆 引用 TOP

在 pana shop 的陳列電視全部遮蓋四隻個不知是否透光門關係?

回覆 引用 TOP

在 pana shop 的陳列電視全部遮蓋四隻角不知是否透光門關係?

回覆 引用 TOP

在 pana shop 的陳列電視全部遮蓋四隻角不知是否透光關係?

Panasonic色彩唔夠搶眼。
個人不喜歡。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]