• 瀏覽: 2,958
  • 回覆: 22
請問有無師兄用緊或者對呢位小米大師有咩高見,玩得過嗎?跪求意見

熱賣及精選
引用:
原帖由 hliu2888 於 2020-9-27 07:31 PM 發表

請問有無師兄用緊或者對呢位小米大師有咩高見,玩得過嗎?跪求意見

師兄諗吓呢部

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-27 07:46 PM 發表

好低x , 如果想要畫質,你掂睇ching

師兄諗吓呢部

回覆 引用 TOP

山寨廠,真吾知質素如何

如果你住大陸O係大陸用, 冇問題.  本身畫質各樣, 先天條件點都比LCD/LED 好. 
諗住買番來香港就最好唔好, 維修上來棧搞....   值搏率唔高.
反而留意佢明天發佈O既MINI-LED 電視睇下有冇驚喜...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 delaynomay 於 2020-9-28 12:07 AM 發表

如果你住大陸O係大陸用, 冇問題.  本身畫質各樣, 先天條件點都比LCD/LED 好. 
諗住買番來香港就最好唔好, 維修上來棧搞....   值搏率唔高.
反而留意佢明天發佈O既MINI-LED 電視睇下有冇驚喜... ...
mini-led值得期待 😍😍

呢度講得好D.

O岩O岩度過位, 剛好擺度落張電視台.   本來掛墻最好, 可惜有個電燈制位, 掛墻要改位...
諗緊去唔去馬好...
1皮野玩度兩年都賺左...

https://youtu.be/TXLqMA-GJ0w

https://youtu.be/bEE7XqIpuus

引用:
原帖由 delaynomay 於 2020-9-28 07:51 PM 發表

呢度講得好D.

O岩O岩度過位, 剛好擺度落張電視台.   本來掛墻最好, 可惜有個電燈制位, 掛墻要改位...
諗緊去唔去馬好...

https://youtu.be/TXLqMA-GJ0w
買啦

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-28 07:53 PM 發表

買啦
真係買來做背景墻都抵.

引用:
原帖由 delaynomay 於 2020-9-28 07:56 PM 發表

真係買來做背景墻都抵.
係,小米係平嘅,唔打機就無咩問題

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-28 07:56 PM 發表

係,小米係平嘅,唔打機就無咩問題
呢部我睇好, 8K 果部唔好講啦, 相對銀碼太大, 4K 呢部OK. 行到4k 120hz, 畫質好過SONY X9000H,  拍得住X9500.
x9500冇hdmi 2.1. , 9000h又冇9500h咁好畫質. 如果x9500h有hdmi 2.1 咁我都會買x9500h.
不過82吋真係太大, 希望有55 / 65 吋.
咁如果55吋 $4999/ 66吋 $6999.  真係唔使諗. 即去馬...

引用:
原帖由 delaynomay 於 2020-9-28 08:16 PM 發表

呢部我睇好, 8K 果部唔好講啦, 相對銀碼太大, 4K 呢部OK. 行到4k 120hz, 畫質好過SONY X9000H,  拍得住X9500.
x9500冇hdmi 2.1. , 9000h又冇9500h咁好畫質. 如果x9500h有hdmi 2.1 咁我都會買x9500h.
不過82吋真係太大, 希望有55 / 65 吋.
咁如果55吋 $4999/ 66吋 $6999.  真 ...
8k超型
買8k啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AABB999 於 2020-9-27 11:51 PM 發表

山寨廠,真吾知質素如何
小米不算大廠嗎?如果有行貨都咁平就好了.

引用:
原帖由 cola2015 於 2020-9-28 02:27 PM 發表

mini-led值得期待 😍😍
mini-led 平過oled好多嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]