• 瀏覽: 3,710
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
唔知各位有WH-1000XM4 既用家有無相同問題

小弟枝1000XM4插實線用黑磚推,如果唔開耳機power 既話,音質變到好似平價無牌子既耳機咁矇查查... 但一開返power 既話,音質會上返去應有既水平...

真奇怪...

熱賣及精選
有無試吓插手機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 卍霸主卍 於 2020-9-21 10:49 PM 發表

小弟枝1000XM4插實線用黑磚推,如果唔開耳機power 既話,音質變到好似平價無牌子既耳機咁矇查查... 但一開返power 既話,音質會上返去應有既水平...

真奇怪... ...
這是你即時A、B比較有無ANC的分別所得出來的感覺吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 卍霸主卍 於 2020-9-21 10:49 PM 發表

真奇怪... ...
可以咁講
你中左sony降噪毒
你試下黑磚插3.5口播返六小時
另外再買張你鍾意歌手但少聽的歌
係你屋企無噪音下試
如果答案一樣再上黎
唔係就解毒了

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標

回覆 引用 TOP

ANC 咪靜D背景. 聽音樂又差D

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2020-9-22 08:43 PM 發表

ANC 咪靜D背景. 聽音樂又差D
lobo兄,ANC有種沉浸感,會不知不覺投入音樂中

引用:

真奇怪... ...
師兄,聽你一講,我馬上找回M4原裝線,一上手我以知可以唔駛試,條線呢……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蔡你拂 於 2020-9-22 09:49 PM 發表

lobo兄,ANC有種沉浸感,會不知不覺投入音樂中
聽音樂點會用anc bt 牛聽. 咁多靚耳牛要黎擺咩

Bt 耳機我一般用黎聽收音機, 講下電話, 跑步聽錄音, 音樂. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2020-9-22 11:12 PM 發表

聽音樂點會用anc bt 牛聽. 咁多靚耳牛要黎擺咩
咁又唔係
有條線係好唔方便
出街用aonic 50
在街聽耳牛

不過
Sony m4已經好唔錯
對某d串連用家已經好夠

阿仙奴忠實球迷
引用:
原帖由 十九八 於 2020-9-23 12:37 PM 發表

咁又唔係
有條線係好唔方便
出街用aonic 50
在街聽耳牛

不過
Sony m4已經好唔錯
對某d串連用家已經好夠
咁熱在街聽耳牛咪搞. 頂唔順. 只會用入耳. 家裹一隻平板牛, 一隻木殼Grado Psk , 一隻特施拉T1, 一隻master one. 仲有隻舊版Bose Bt 牛. 之前想買B&W P7 . 無位擺唔入了.

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2020-9-23 02:17 PM 發表

咁熱在街聽耳牛咪搞. 頂唔順. 只會用入耳. 家裹一隻平板牛, 一隻木殼Grado Psk , 一隻特施拉T1, 一隻master one. 仲有隻舊版Bose Bt 牛. 之前想買B&W P7 . 無位擺唔入了. ...
你係勤力人我行多步都懶

我五分鐘上車再轉鐵路
全程有冷氣
行街反而好少聽歌

阿仙奴忠實球迷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2020-9-23 02:17 PM 發表

咁熱在街聽耳牛咪搞. 頂唔順. 只會用入耳. 家裹一隻平板牛, 一隻木殼Grado Psk , 一隻特施拉T1, 一隻master one. 仲有隻舊版Bose Bt 牛. 之前想買B&W P7 . 無位擺唔入了. ...
我家用得三隻
Akg 702 65th
Sony z7
Audeze Lcd4

阿仙奴忠實球迷
引用:
原帖由 十九八 於 2020-9-23 03:11 PM 發表

我家用得三隻
Akg 702 65th
Sony z7
Audeze Lcd4
Akg 712 pro, 812 pro 已賣左

引用:

咁grado 同master 好難伺候
你用純amp推?

阿仙奴忠實球迷
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]