• 瀏覽: 2,318
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
用左呢個牌子已用了時間 約2年
總結一下用後感

B& O  E8 雖然出到第三代,但改變唔大...
唔好盡信網上廣告..聲稱可以用到幾耐
但事實係兩回事😑

儲電極差  每次叉滿 carrying case 需要3小時
聲可以提供 2-3次充電

實情係:
朝早坐車返工聽 08:52 但到09:55 就會無電
。之後放回盒內再充電 (官網聲稱可以15分鐘充電夠用1小時)實際需要40分鐘先可以充完。

之後聽收音機 10:30 到12:00 點又無電。
再放回盒再叉

但實際係 只能維持不足6小時.. 因為唔買都買左局住接受,可是成日斷線😓😓

真心唔推薦...

熱賣及精選
引用:
原帖由 haynes 於 2020-9-18 02:57 PM 發表

總結一下用後感

但事實係兩回事😑

儲電極差  每次叉滿 carrying case 需要3小時

實情係:
。之後放回盒內再充電 (官網聲稱可以15分鐘充電夠用1小時)實際需要40分鐘先可 ...
我都後悔買左俾女朋友

唔知有乜推介呢,打算再送隻給「顧家」男

回覆 引用 TOP

真男人 HiFiMAN TWS800

引用:
原帖由 買咩開咩 於 2020-9-18 10:54 PM 發表

我都後悔買左俾女朋友
try 1 more. 聲ok, 充電超快的. 唯一唔滿意係聽收音機間中有D電子拍拍聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2020-9-19 11:55 AM 發表

真男人 HiFiMAN TWS800
呢隻如何?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 haynes 於 2020-9-18 02:57 PM 發表

總結一下用後感

但事實係兩回事😑

實情係:
。之後放回盒內再充電 (官網聲稱可以15分鐘充電夠用1小時)實際需要40分鐘先可 ...
咁差

回覆 引用 TOP

佢仲叫我試下用中等音量聽.. 但可惜係佢唔用高音量就完全聽唔到😑同 Apple 耳機無得比,當除左另一耳機
再載番就要重新開藍牙再連過,次次都要攪成10分鐘先得.. 唉!如果平平哋都算咪唔用囉.. 但成$2xxx
唔捨得唔用囉.. 即使差尚要忍

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:

總結一下用後感

但事實係兩回事😑

實情係:
我都係買咗e8,的確常斷線好失望
第一代仲好,極度後悔之前一出就買
唯有硬食

退役
Samsung S8+ Note 8  Note 9   
Apple 6 6S 7Plus  X  XS MAX                                     HTC U7 U8       Nokia N8 N9      
LG G2~4 V10 20    HUAWEI P20PRO     VIVO NEX   
Sony Xperia  XZ1
現役
11pro max  Asus Rog 2

回覆 引用 TOP

推薦sony sp800n,唔開降躁13粒鐘,實測11個鐘一定有,個盒再充一次,有次無帶盒都無所謂用到返屋企,聲不錯。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]