• 瀏覽: 1,262
  • 回覆: 5
上sony個網一入去死左😫

附件

Screenshot_20200918-134057_Samsung Internet.jpg(77.93 KB)

2020-9-18 01:41 PM

Screenshot_20200918-134057_Samsung Internet.jpg

熱賣及精選
過銅鑼灣啦

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買咩開咩 於 2020-9-18 01:41 PM 發表

上sony個網一入去死左😫
FYI,今日PS5開賣,個網死直
https://www.sony.com.hk/store/sonystore/
Sony Store, 旺角專門店                                                               
九龍旺角彌敦道678號華僑商業中心一樓                                                                    營業時間 早上11:00 至 晚上9:00                                                   

引用:
原帖由 hphphp 於 2020-9-18 10:30 PM 發表

FYI,今日PS5開賣,個網死直
https://www.sony.com.hk/store/sonystore/
Sony Store, 旺角專門店                                                               
九龍旺角彌敦道678號華僑商業中心一樓                                     ...
唔該師兄,我打上熱線已經知道,而且得香港區有得維修

引用:
原帖由 買咩開咩 於 2020-9-18 10:52 PM 發表

唔該師兄,我打上熱線已經知道,而且得香港區有得維修
所以我咪叫你去銅鑼灣
旺角間野去試野做生意唔包維修

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:
原帖由 十九八 於 2020-9-19 10:54 AM 發表

所以我咪叫你去銅鑼灣
旺角間野去試野做生意唔包維修
唔該師兄

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]