• 瀏覽: 5,144
  • 回覆: 11
用開幾年前 華為MediaPad T2 7.0 Pro,依家想換部大芒d,有咩推介,三星都得。
平時都係上網,睇戲,美圖app,Excel咁,唔打機。
最重要有sim card槽打電話 同micro card槽。
有冇筆都冇所謂。
謝謝。

依家先知 rxnghk執左…

熱賣及精選
可以自己去price的網頁睇睇,我啱啱先買左s6 lite wifi ,你可以揀LTE版,我而家用緊,整體非常滿意。

引用:
原帖由 國債 於 2020-8-24 03:09 PM 發表

可以自己去price的網頁睇睇,我啱啱先買左s6 lite wifi ,你可以揀LTE版,我而家用緊,整體非常滿意。
C兄, 請問你部S6 LITE 睇影片會唔會疾? 例如NETFLIX, MYTV, YOUTUBE

引用:
原帖由 國債 於 2020-8-24 03:09 PM 發表

Club Like有特別版賣, 小d ram, 平小小.

其實平版4gb ram本人覺得係最低必備,因為你要預佢玩兩三年,我驚你低過4gb將來會好慢,我買左咁耐睇左十幾部戲,完全無疾非常順暢,我用屋企wifi,3000送埋皮套,我諗左好耐都係買左佢,而家好滿意。

聽人講台電p20幾好

我係現代人
引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-8-25 04:01 PM 發表

聽人講台電p20幾好
老實講其實部部都差不多,只係價錢啫,各有喜好,無咩所謂嘅。

Matepad 10.8 吧
用kirin990

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-8-25 04:01 PM 發表

聽人講台電p20幾好
我都聽過呢部 ok

其實買尼啲電子產品我覺得最重要係穩定性同維修,所以三星同蘋果比較安心啲。

Samsung  A7 平板 電話卡版本
我用緊,上年年尾買2488,而家應該平左

三星二手

主題標籤 #huawei #華為
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]